God morgon=)

Usch, håller på att bli sjuk. Är febrig och täppt i näsan!! Hatar att vara sjuk!

Helgen var nog den bästa på länge!
I fredags träffade vi Andrea, vi åkte till Lager 157, fanns i princip ingenting snyggt:P fick med mig en myströja och lite smycken bara! Men fikat var gott:P Efter det kikade vi på idol och kändisdjungeln=)
I lördags började jag dagen med att tokstäda:P jag diskade, skurade, tvättade, plockade i ordning kläder. Och baka hann jag med också, en kladdkaka special ala Malin:P Johan kom hem halv 3 från jobbet så då åkte vi direkt till stallet, mockade och borstade sötnötterna lite snabbt. Prinsen den stackarn har tappat en sko (igen) så han går inte att ridas för tillfället, och Dansar ja han vill ABSOLUT INTE gå ut i skogen själv,det är ju LIVSFARLIG:P så de går på vila just nu. Tills hovslagaren kommer, då blir det hårdträning. När vi kom hem från stallet började vi med maten, vi skulle nämligen få finbesök till middagen=) Mammsen och pappsen, de fyllde ju år i torsdags och fredags=) Middagen blev supergod!! Det blev pommes (som pappa önskat), rostas (något supergott nötkött) och fetaostsallad!

På söndagen åkte jag och Johan till Borlänge på förmiddagen, Johan köpte 3 superfina skjortor! Jag köpte mig bara några strumpbyxor och en halsduk. Vi åkte hem i ganska bra tid för vi skulle hinna till stallet innan Johan började jobba klockan 5.


Idag var det tänkt att jag skulle åka till Borlänge och fixa med lite grejer men jag är alldeles för seg av min förkylning för att ens orka klä på mig:P
Hoppas det blir bättre till helgen för då kommer det hända grejer, kommer bli superskoj!!
Trion is back in business;)

Full fart:P

Jadu i helgen har det varit full fart!
I Lördags vart det en tur till sthlm, Elin fyllde år så vi åkte för att fira henne... Kom hem igen på kvällen, då var man lagomt mör:P Brorsan och jag åkte över Uppsala hem så det vart lite längre i bilen än väntat! Men det gick..

I söndags började jag och Johan dagen med att pyssla och städa lite, sen körde Johan mig och Ida till stallet. Vi var ute i skogen och red i nästan 2 timmar, hur mysigt som helst var det! Vi var väl i stallet i 3 ½ timme totalt=)

Idag har jag och Johan städat, tvättat, diskat och möblerat om lite:P Fast vi är inte riktigt klara men vi är så jäkla trötta så vi fortsätter imorgon:)
Vi har precis tänt en brasa och ska sätta oss och bara ta det lugnt och mysa lite=) Välbehövligt!


XoXo

Dålig uppdatering..

Dålig uppdatering från min sida nu känner jag;p men jag jobbar hela dagarna och när jag kommer hem vill jag inte spendera tiden vid datorn, det är ingen hög prioritet på det!

Iaf så har jag inte gjort så mycket i helgen, mest mysigt och tagit det lugnt. I söndags hade jag och Johan svullodag, han var ju lite bakis;P så vi köpte massa gott och kollade på 3 "Pirates of The Caribbean" filmer=) Ryktas ju om att det finns en 4? så jag kan ju inte skriva "alla filmerna".

Sen i måndags jobbade jag, efter jobbet blev det matlagning sen lite städning och självklart "roas på Berns" =) Magnus Betner var ju roligast i måndags iaf!!

Igår jobbade jag också, efter jobbet åkte jag och Johan till stallet och mockade, fixade mat och tog in hästpluttarna=)

Och nu sitter jag här på jobbet igen, har precis haft lunchrast så ska börja jobba nu igen=)

XoXo

Myskväll=)

Guud jag är helt slut, skönt att bara ligga i soffan och sega. Johan är ute med sina vänner så jag får lite egentid ikväll, och det är bra=) Ibland behöver man vara ensam när man bor ihop! Som tur är kommer han hem ikväll och sover, jag hatar att sova själv:P

Idag har jag och Ida varit ute i stallet och ridit=) Blev lite träning på banan idag, men det var mys. Fast jag var grymt trött, och det märkte Dansar och fan vad han testade mig;P men efter ett tag gav han upp när han märkte att det inte ledde nånstans:P Guuud jag älskar att rida, fan vad jag har saknat det=) Vilken tur att jag får rida Dansar när jag vill=)

Nej nu är det "Taken" på teve, den är så sjuk bra. Så nu ska jag se den=)


XoXo

Klockrent!!



Asså guuud, Robin Bengtsson, vilken stjärna;) Synd att han inte får tävla igen, han hade tagit hem vinsten;)
HUR BRA SOM HELST;D

Härlig ridtur=)

Jaa, idag har jag och Ida varit ute i skogen och ridit=)

Första gången jag red Dansar, men det gick riktigt bra faktiskt!! Har aldrig ridit en nordsvensk heller, så det var verkligen en upplevelse, plus att han är gammal travare också:P Jäklar vilken underbar trav han har, man satt som i en soffa:p
Fast nu är jag lite öm i rumpan känner jag;P var ett bra tag sen jag red så det var lite ovant! Men imorgon blir det nog en ridtur igen, hoppas på det! Det är så fruktansvärt mysigt att lufsa runt i skogen på hästryggen=)

Kom hem för ca 2 timmar sen, har hållt på och spacklat och slipat väggen vid trappen, tänkte jag skulle måla där imorgon=)
Nu ska jag ta tag i disken, sedan tvätta och hänga tvätt, sen har jag nog gjort de sysslor som dagen hade att bjuda på tror jag! :p


Nej nu kan jag inte sitta här och lata mig längre, har massvis jag vill hinna klart med innan Johan kommer hem från jobbet!


Förresten, idag fick jag och johan veta att vi kommer få renovera vårat kök också:D Känns grymt underbart, ett IKEAkök skulle vi få av hans föräldrar!!! TACK TACK säger jag bara=) och det känns ändå inte nog:P


RSS 2.0