Stockholm|Leyla <3


Ser ni hur glad hon är över att jag kommer ;)


Ja på torsdag bär det av till stockholm :) Och SOM jag längtar <3
Det ska bli helt underbart!! Det blir shopping, utgång och grönan!
Och MASSA babbel att ta igen med favvisen <3 Älskar diig !

fruuuukt |



Muuums <3

Snuttan <3



Min älskade bebis, hon växer så det knakar :) <3 Älskar henne <3

Fredagens Outfit



Älskar det här linnet, 149:- från Hm
Koftan är från Vero Moda
Jeansen från Topshop, fast jag har designat om dom själv;)
De var utsvängda från början:)

Blond :)

Jajustja, när min kusin var här färgade vi håret på mig också :) Gjorde det lite ljusare :)
Jag är helnöjd, men ska nog dra i slingor en gång till , sen är jag nog nöjd ett bra tag, till efter sommaren då jag ska bli brunett igen och antagligen göra en hårförlängning :)




En bild på hur det blev bakifrån :) Ganska mycket ljusare:) Här ser ni även min nyinköpta väska :) Söt va ? ;D

Söndag, måndag :)

Jaa, och vad har jag då haft för mig igår och idag?
Igår slappade jag hela morgonen, mådde inte så värst bra så tog det bara lugnt, skulle börja jobba klockan 3 så :) Hehe innan jag började jobbet drog jag mig till kosnum för att köpa sushi :) :D men självklart så fanns det inte :O :( hehe så i min besvikelse köpte jag en trisslott som tröst;P och vet ni ;) Jag vann 1000 KRONOR :D ? haha kan ni fatta ;P jag som aldrig har vunnit mer än 75 kr! Det vart en glad överaskning efter en lagom jobbig morgon!
Ja så sen åkte jag till jobbet då, och där var det full rulle, så när klockan visade 21 och jag fick gå hem kändes det som att det hade gått ungefär en halvtimme sen jag kom! Jag var lagom trött när jag kom hem, så jag åt lite bara sen vart det sängen direkt i princip :)

Idag har jag träffat Melina och hennes kompis Janna från sthlm, vi åt lunch på Siljan och bara pratade massvis med strunt! riktigt trevligt var det, sen så bar det av till Konsum, och YES idag hade de sushi, så jag köpte med mig 2 "paket", ett till mig och ett till Chrille eftersom vi skulle äta tillsammans idag när vi hade rast :) Så det var smaskens!
På jobbet var det full rulle idag med, och vi var HELT fullbokade, ingenting fanns ledigt när jag gick hem , inte ens campingplatser utan el ;P det är stort ;) ! jaja och nu sitter jag här :) Och lääängtar för nu är det bara 2 dagar tills jag får träffa min älskling <3  Saknar han muppmycket ;P


Jajustja, enda sen Johan åkte har jag även varit kattvakt åt David och hans familjs katter, eftersom det är dom som Johan åker med :)  jättesöta katter :D



Katten på bilden heter Easton, skitsöt, med jättehärlig personlighet! Den andra katten heter Simba, men han har jag inte fått någon bild på för han springer omkring överallt hela dagarna så man ser inte honom så mycket :p

Skiiitsöta katter i alla fall :)


Kusinbesök <3

Jaa i torsdags fick jag då finbesök från Enköping , nämligen kusinjosefine <3 har inte träffat henne sen jag tog studenten så det var riktigt mysigt att hon kom hit :) Fredagen spenderade vi dagen inne på Leksand, fikade bla på siljan, jag hittade en väska på geselius faktiskt eller vad det heter, den var faktiskt jättesöt :) älskar den typ;P

Ja vi kollade även på 2 filmer, Land of Women, och Love and other disasters, jag gillade båda filmerna, men love and other disasters mest :) Den kan jag verkligen rekomendera! Och för er som gillar Adam Brody rekomenderar jag Land of Women :) Den var också bra, men lite långtråkig kanske, men hallå vem klagar om man får se en rulle med Adam Brody som huvudperson? inte jag i alla fall ;) <3

Ja vi hade även en fruktkväll, köpte massvis med frukt och bara frossade i, det var riktigt mumsigt :) Lördagen tog vi det lugnt, vart lunch på Siljan då med :) sen slappade vi bara tills henne tåg hem gick igen ;/ det vart en kort visit men varje stund med kusin är dyrbar <3 Älskar henne toookmycket <3




Hon är toppentoppentoppen <3

Bloggtorka;P

Ja jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen nu! Jag har haft fullt upp nu ett tag och innan det kändes det inte som jag har någon inspiration till att skriva ;P

De senaste dagarna har det hänt ganska mycket :) vi kan börja med vad jag gjorde i måndags, då var vi som jag skrev förut hos Ida, hon fyllde nämligen 18 år på tisdagen :) vi fick tacos och en slags kladdkaka som hon och Michaela hade bakat, den var jättegod! Det var en mysig kväll och det var jag, johan, michaela och Ida där till middagen, sen kom david dit också lite senare! Hade jättetrevligt verkligen! Sen åkte jag och Johan hem till Johan och sov. Jag skulle upp tidigt och jobba dagen efter, men skyndade mig sedan tillbaka till Johan efter jobbet, han åkte nämligen till Turkiet i onsdags så vi ville spendera så mycket tid vi bara kunde med varandra på tisdagen:) vi hade en riktigt mysig kväll men det kändes lite jobbigt för min del eftersom jag skulle sakna honom så mycket <3 men nu är det ju redan måndagkväll och han kommer hem nu på onsdag :) Saknar honom jättemycket <3 Men snart snart snart får jag pussa och krama på honom igen :)

äkta kärlek

Tvättäkta kärlek <3

helt slut |

Ja jag har jobbat 6 dagar i rad och har 2 dagar kvar ;P är lagomt slut, men fick i alla fall skjuts hem från jobbet idag av Micke:) och skjuts till jobbet av min älskling!! Så jag slapp gå, när jag kom hem somnade jag nästan på en gång och sov i ca 3 timmar :) sköönt som attans!
Nu har jag nyss badat Molly, hon gillar det inte, men hon måste ju när hon blir så skitig hela tiden :P men nu ligger hon här i mitt knä och är helt fascinerad av datorn och bokstäverna som bara poppar upp eftersom :) Hur söt som helst är hon min misse!

Imorgon ska vi hem till Ida och fira henne, hon fyller nämligen 18 år på tisdag <3 Grattis till henne i förskott. Så imorgon blir det grillning och mys, det ska bli mysigt!
Hela tisdagen och onsdagen ska jag spendera med Johan eftersom han åker till Arlanda på onsdag kväll, han och David ska iväg till Alanya med Davids familj. Kommer sakna ihjäl mig efter honom.
Men som lite plåster på såren kommer i alla fall min kusin hit på torsdag:) iofs stannar hon inte så länge men varje minut med henne är värd guld :) <3 Saknar henne hur mycket som helst :)


Jajustja, tågbiljetterna till sthlm är bokade nu! åker den 31 juli och kommer tillbaka till leksand den 3 augusti:) 295 :- tur och retur! HUR BILLIGT SOM HELST! Längtar ihjäl mig! Vi ska eventuellt gå på grönan också! Det kommer bli toppen!


Ha det super!


Sool :)

Äntligen har det blivit lite värme och sol här i Leksand :) Så skönt att kunna gå ute på kvällen utan jacka utan att frysa! Älskar sommaren! Igår var jag på Bosporen med Ida och Johan efter jobbet :) jättetrevligt hade vi! Efter det åkte vi till Lager 157, kom dit en kvart innan det stängde så vi fick i princip bara springa igenom , men jag köpte en svart lång t-shirt bara, ska åka dit igen någon gång när jag har lite mer tid på mig!

Sitter här på jobbet nu, önskar lite att man kunde få ligga ute i solen och få lite av den efterlängtade sommarbrännan ;) har inte riktigt haft tid med något sånt! Och så är det klart att alltid när man är ledig så är det fult väder! Så typiskt!

Ikväll kanske jag ska kolla på Johan när de har match mot knattarna på hockeyskolan, men det beror på, hoppas att få se min älskling styla lite på skridskorna! ;P

Ha det bra alla! Hoppas ni kan njuta lite mer av sommarsolen än vad jag kan :)


just dance

God morgon alla morgonpigga!

Är det inte härligt att vara vaken såhär tidigt:O ;P hehe nejdå det tycker jag inte, men jag sitter här på jobbet;) öppnade klockan 7 så jag har varit uppe ur sängen sen kvart över 6! Kan lova att jag är trött! Men det rullar in pengar som sagt!
Igår laddade jag ner lite musik, hittade 2 nya favoriter:

Just dance - Lady gaga ft akon mf.
catch me if you can - Matt Pokora

SPLENDED!!


Jobbjobbjobb :)

Ja hehe, känns som jag bara jobbar och jobbar och jobbar! :P Men det är faktiskt ett riktigt roligt jobb tycker jag, så det gör inte så jättemycket! Idag hade jag mitt första öppningspass, gick bra, hehe trodde jag skulle dö när väckarklockan ringde, klockan 7 öppnar receptionen så man måste ju vara där ett tag innan så man hinnar fixa allt innan öppning!
Jaja 7-16 jobbade jag idag, 9 timmar alltså ;) men det är gött!

Efter jobbet åkte jag hem och chillade ett tag, medans jag väntade på att Johan skulle ringa, vi skulle nämligen ut och springa :) Så vid kvart i 6 bar det av mot lugnet där jag möttes av en pepp Johan och en brun David som nyss kommit hem från Cypern! :) Så tog jag och Johan en springtur i skogen och david solade tror jag ;P eller om han sprang nere lite på banan.

Nu sitter jag här och tar det hur lugnt som helst bara, kanske ska träffa Ida lite senare, hoppas på det!

Ha det guld !


XoXo

RSS 2.0