morn' morn'

jaa, idag vaknade man tidigt, trotts en ledig dag;P iofs spenderade jag i stort sätt hela gårdagen i sängen, kom hem vid 9 på morgonen, la mig och sov, vaknade vid 12, åt lite lunch, la mig och sov, vaknade vid 17, åt lite mat, la mig i sängen och vilade, kollade runt på datorn. åkte iväg med älsklingen och åt pizza, sen när jag kom hem, eunr 9, la jag mig i sängen och somnade ungefär direkt:P en väääldigt händelserik dag!

Johan, du betyder allt för mig, finns ingen som kan ta din plats!
I'm forever yours <3


Nu på morgonen har jag börjat dagen med Gossip girl, avsnitt 11 :) jag blir galen för varje gång jag ser ett nytt avsnitt blir jag lika "deprimerad" när det är slut;p vill bara att det ska komma nya och nya på en gång;P

Nej nu måste jag äta frukost!
ha en bra daaag

XoXo

uuusch;p

Jag mår så jävla kasst i magen idag så det är inte sant;P var ju kupolenfesten igår!! jag har varit sjukt taggad hela veckan!!
Det började med förfest hos jocke :) mycket trevligt var det:D
Men eftersom jag ätit väldigt dåligt den senaste veckan behövdes det inte många cider innan jag var rund om fossingarna;P hahaha, heelt sjukt vad lättpåverkad jag var igår!!
Men som med allt annat så straffar det sig att dricka när man ätit dåligt;P imorse när jag vaknade mådde jag så sjukt dåligt, det bara sveeed i hela magen!! usch usch, men då kom min älskade johan och hämtade mig<3<3<3

Johan <3 Malin
Vääärldens bästa par, älskar dig över allt annat älsklingen <3<3<3<3


Annars hade jag kul igår;P katharina partypinglan var på topp;P


God morgon

Nu ligger jag här på hotellet, i en superskön dubbelsäng! Har precis varit och käkat en jättegod hotellfrukost med massvis med gott att välja på! Hotellet är jättefint! Har sovit som en prinsessa! Igår fick jag träffa kim också!! Hur kul som helst, saknar dig i leksand vännen! Jag lovar att komma och hälsa på snart! Om inte annat träffas vi på juldagen :) du är en så himla bra vän! Det enda som saknas här i karlstad är johan <3 skulle varit supermysigt om han kunde vara med :) om en stund ska jag till jobbet, min chef kommer vara med hela dagen idag, känns kul att få jobba lite med honom idag! Få lite feedback. Kommer hem sent ikväll så hinner nog inte skriva då. Men ha en superdag, för det ska jag ha! Xo Xo

På bussen

Ja nu sitter jag på bussen mot karlstad, har väl lite drygt en timme kvar! Och inte har jag kunnat sova nåt på vägen för chauffören kör som en galning genom skogarna :p så nu ska jag försöka blunda lite sista biten så jag är någorlunda pigg sen när jag kommer fram, då är det raka vägen till butiken :p skriver sen ikväll och berättar hur det gått! Xo Xo

Yesbox

     

Lite bilder från igår, innan jag skulle på Lena+Orup :)
Hahaha, första bilden ser inte ens ut som jag ;P på 3e bilden ser jag en gnutta likhet
till min syster som jag egentligen inte alls är lik till utseendet;P
jaja enjoy;P

Molly<3






Primadonnan min, ja nog är du speciell allt:P
Men jag älskar dig över allt annat för de ;)










Skäm bort din katt :)

Jag har kollat runt lite idag på nya saker till min lille kisse :) Har kollat inte lite olika kattsidor där de säljer tillbehör! Hittade en jättemysig bädd som jag skulle vilja ge till min prinsessa:


Denna hittade jag på Telly's webshop. Bädden blir din för 250:-

Sedan har jag även letat efter en ny bättre sele till Molly, då hennes tar sådan tid att trä på. Tyvärr har de inga bra selar som är gjorda för katter, men jag gick in och kollade på Doggie, där hittade jag den perfekta selen:



Som sagt var jag tvungen att söka en sele till
älsklingen på en hundsida, därav att bilden
är på en hund ;P Men vem säger att man
inte kan ha en hundsele på en katt :)

Denna snygga sele blir din
för 199:- Det är väldigt
överkomligt tycker jag!







Sedan har jag även kollar efter en badrock till Molly, hon gillar nämligen inte att bada, men eftersom pappa är allergisk är det viktigt att vi badar henne en del, och hon haaatar att bli torkad efteråt men hon går ju och fryser, därför tror jag att en badrock skulle passa perfekt :)



Denna finns också på Doggie, och även denna blir din för 199:-

Gårdagen!

Ja som sagt så var jag på Lena&Orup igår, det var faktiskt riktigt bra! De gör hur bra show som helst, man skrattade typ åt allt de sa;) Och riktigt bra platser hade vi, mittparkett ;) Tusentack Lena för att vi fick gå med dig!!
Och herregud, Lena, vilken röst den kvinnan har:O och kropp för den delen, hon är verkligen hur snygg som helst!!


Nej det var riktigt kul, det gör jag gärna om, kul att göra något annorlunda ibland ;)

Imorgon åker jag till Karlstad!


Jag är jag!

Jag läste nyss ett väldigt inspirerande inlägg på Stinalee's blogg :) det var någon som hade kommenterat hennes blogg att det var hennes skyldighet att berätta om sitt privatliv för alla som läser hennes blogg osv...
Ja iaf så skrev hon ett sånt bra stycke om att något man får lära sig i livet så är det at oavsett vad man gör och inte gör så finns det alltid folk som kommer klaga på dig och ha något negativt att säga, för att de själva är så trötta på det liv dem har!

Och det fick mig att inse en sak, att jag är jag, Malin Aspén 19 år, har tagit studenten, (mitt livs bästa vecka), jag har haft ett jääkligt tufft halvår bakom mig men jag har tamifan klarat det, och jag är så jäkla stark som person idag, trotts alla motgångar jag har haft så har jag rest på mig och stått för det jag har tyckt, och idag har jag världens underbaraste pojkvän, vi har det bättre än vi någonsin haft det, jag har ÄNTLIGEN blivit VUXEN! Jag tar ansvar för mitt liv, jag har ett jobb och jag klarar mig så himla bra, jag har kommit närmare min familj och jag har hittat mig själv igen, den person jag är och det jag står för! Jag kanske inte har världsmycket kompisar i Leksand, men jag behöver inte det heller, jag har allt jag vill ha, och jag är inte redo för någon djupare vänskap med någon än, men det kommer det med :D
Och från och med idag, ska jag sluta ta all skit som kastas på mig, ni ska inte få trycka ner på mig längre, för precis som hon skrev i sin blogg så känns det som att vad jag än gör så kommenteras det, och det värsta är att ibland blir jag chockad för jag får saker kastat på mig som jag inte har en aning om varför, MEN som sagt! Nu är det slut, nu får ni säga vad jag vill, för jag har mitt liv och jag är så nöjd med det, och jag tar INGEN skit längre:D Det känns så himla bra!


Jag är jag, och jag är himla stolt över den jag är idag!

Kändis?

haha ja justja ;P i Onsdags när jag var påväg till bussen, (skulle till jobbet) så blev man chockad av "hundtratals" kamerablixtar när man är ungefär vid brandmannen ;P Visste inte att jag var såpass känd att alla "paparazzis" i Leksand vill ha bilder på mig ;P men vill de ha bilder så får man väl ställa upp, hahaha nämner inga namn men kände igen åtmindståne några av er;) Jag menar hade ni bara frågat hade jag ställt upp och posat;) iofs mot betalning!! 
heheheeh, nejdå skämt åtsido, men jag tyckte det var lite kul när en hel grupp stannade upp för att ta lite bilder :P men men, är man snygg så e man :P:P Hhahahaah!!



Ikväll blir det Lena och Orup :)

Bambocha

sitter hemma och degar, gick och la mig 8 igår och sov till 9, Helt sjuukt vad trött jag var igår, och febrig och ont i huvudet!
Men det känns i alla fall bättre idag :) och nu klockan 1 ska jag åka och hoppa in för katharina!

Ikväll blir det nog kanske tvspelskväll hos brorsan om han har tid :)
Sen imorgon blir det Lena och Orup med Johan och Lena :D:D::D

Ha en bra dag!! <3

<3 lalalalove

   

JESUS, vad jag saknar dig i min vardag!! <3 ÄlskiLeyla <3<3

Älski<3

Hur ska jag kunna flytta från min bebis då? :/


Tjolahopp|

Skönt att få sova ut idag, :) Har gått upp ganska tidigt under en lång tid nu;P Men ska nog ta mig en tripp till jobbet idag ändå;) Se om jag kan få in några post! ;P

Snart åker jag till Karlstad, rättare sagt på måndag, ska jobba där måndag, tisdag. På något ställe som heter duvan;P Men det ska bli kul och åka dit,har ju aldrig varit där så! Bo på hotell är ju aldrig fel heller :) Blir ett scandic denna gång som tur är!!
Sen hoppas, hoppas, hoppas jag på att Kimpa kanske har tid att ta sig en tripp in till Karlstad från Munkfors :D Skulle vara superkul att träffa honom, då det var lääängesen sist, midsomras tror jag!
Saknar buskimpan!!!


Sen är det även snart KUPOLENFESTEN :D det kommer bli gryyymt :) Fixa sig hemma hos kattis, sen förfest hos jocke kanske? ;) Hoppas på det!


Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, sen tänkte jag försöka hinna med 1 tåget :) Ha det suuuper!!

xoxo

Live your life|

You're gonna be a shining star, in fancy clothes, and fancy car-ars.
And then you'll see, you're gonna go far,
Cause everyone knows, just who you are
So live your life,You steady chasing that paper,
Just live your life, You got no time for no hata's
Just live your life, No telling where it'll take ya,
Just live your life
Cause I'm a paper chaser,
Just living my life, my life, my life, my life!

 



Söndag!

Usch vad trött jag är, har varit i full gång sen i onsdags, och min nästa lediga dag är just på Onsag;P hehe, men tid är pengar som de säger! Och gud så jag älskar att jobba :) det är så fruktansvärt roligt!!

Nu har jag setat och pillat med en spellista med musik på mitt3 :) Och jag har hittat lite nya favoritlåtar tror jag nog :)
Live you life- T.I ft Rihanna
What's you name- Christian Walz
Fronda- Vad händer
bl a  :)

Idag är det fars dag också:) Vad har ni köpt till era pappor? :) Min pappa fick en tröja, han älskade den!! :D

Imorgon jobbar jag och Katharina själva, då blire tävling mot Jens o Jocke i Karlstad;) Det kommer bli bra skit!
Idag fick jag även skjuts hem av Jens, Jocke satt med i bilen och blev alldeles till sig av "coola" Leksand ;) 


XoXo, nu ska jag duscha sen blir det sängen, myys!

Johan<3Malin

Sitter här i sängen med älsklingen och vill bara säga att det är gryyymt underbart att träffa älski igen:D:D
Vi sitter och spelar spel på hans nya telefon, en htc touch pro:D gryymt;)



Johan och Malin för alltid <3<3

Borta bra men hemma bäst!

Nu är jag äntligen hemma igen från stockholm! Ni kanske undrar varför jag säger äntligen, jag brukar alltid älska att vara där, men nu längtade jag efter min säng, då hotellet vi bodde på var mindre bra! :P
Men utbildningen har varit ruskigt bra, och jag är grymt taggad att jobba imorgon! Katharina, tjejen som började i måndags är supertrevlig och vi går jättebra ihop! :D Det kommer bli en superhelg det känner jag på mig!!

Jag tror att jag är ALLERGISK mot nåt, varje gång jag äter får jag fruktansvärt ont i magen och mår jääääättteeee illa! Det är hur jobbigt som helst, jag vill nästan inte äta alls för att det är så jobbigt efteråt! Så mamma och pappa har köpt hem laktosfria produkter, ska prova och bara äta laktosfritt nu ett tag och se om det blir bättre. hoppas verkligen det! Hatar att ha ont i magen, det gör nog alla i och för sig:P


Nej nu ska jag lägga mig i min sköööna säng och sova som en prinsessa:) det enda som fattas nu är älsklingen bredvid mig! Saknar honom som tusan!!! <3 <3


XoXo

Skönhetssömn|

Ja nu slår klockan snart 10, och det börjar bli dags för min skönhemtssömn! ;P Kvällen har spenderats med en hel del packande, och springande, undrandes om det finns något jag kanske glömt - troligtvis en hel del! Men jag har det allra viktigaste tror jag :)
Efter allt packande och springande slog jag mig ned i min sköna säng och avnjöt 2 underbara avsnitt av; gissa vad, jo Gossip girl ;) Så jäääkla bra, avnsitt 8 och 9 blev det nu :) brabrabra säger jag bara! Och ännu bättre är att dessa dagar i stockholm kommer jag att ha gott om tid att mala mig igenom åtminstone 1 ½ bok :) I can do that!

Så nu vill jag bara sääga god natt gott folk, jag kommer troligtvis inte ha tillgång till internet under dessa dagar i stockholm, men vi ses när jag kommer tillbaka, Promise <3



Och en sak till, Jag älskar Johan Lundström <3
Like you didn't know that!

Men allra viktigast, I'm too fine! ;)


El stockholmo;D

Imorgon 05.57 bär det av mot Huvudstaden!! Blir där i hela tre dagar, det känns så fruktansvärt bra för jag har varit där så ofta på sista tiden :)
Jag åker dit i jobbärende men ändå, vi ska på säljutbildning i kungsholmen! Ska bo på hotell och få gå på föreläsningar! Det ska bli så himla kul, och jobbet betalar hotell och tågbiljetter, så det är perfekt :D

Hoppas på att få träffa Leyla lite också, saknar henne sååå mycket!! Missade hennes 19 årsdag och allt! Bästa åldern att fylla eller vad säger vi alla 19åringar? Underbart är det inte! Men som tur är har inte jag många månader kvar till första dagen på systemet!! Det kommer bli grymt:D Vill bara upplysa er om att jag INTE kommer köpa ut, så ni behöver inte ens tänka tanken att fråga ;)

Det var ett tag sen jag skrev, har inte orkat sitta vid datorn nåt, plus att jag har jobbat hela helgen! Sen har jag umgåts med älsklingen sen i söndagskväll :) Det har varit UNDERBART <3<3<3


Puss och kram, vi hörs igen på Fredag när jag kommer hem!!

 
         Kommer sakna mina favoriter <3

RSS 2.0