Förbannad!

Jaa, i onsdags var det löning, jag som var timanställd hos 3 i februari skulle fått min lön från dem nu i Onsdags. Observera att jag skrev skulle ha fått!! Jag har fortfarande inte fått den och jag blir så förbannad, för det första så har jag ringt löneavdelningen TRE GÅNGER och de tar inte emot samtal!
För det andra så har jag gått till min gamla butikschef 2 gånger!! När jag var där första gången får jag veta att han inte heller fått rätt lön, detta gjorde att det hela kändes lite bättre. Han meddelade att han skulle kontakta lönaavdelningen idag och sedan höra av sig till mig.
Idag när jag slutat hade jag inte hört någonting från min gamle chef så jag svänger förbi där efter jobbet. Han berättar att han försökt att kontakta löneavdelningen men misslyckats. Han skrev då ett mejl och meddelade om att han och 2 av hans anställda fått fel lön för februari. Han säger även att efter han skickat detta mejl hade pengarna kommit in på hans konto! Men gud vad bra tänker jag och kollar upp mitt konto eftersom jag då antar att mina pengar också kommit in, MEN ICKE!
Jag ringer och pratar med Elias (den andre killen som inte fått rätt lön) då berättar han att han har fått höra att Stefan hade RINGT till löneavdelningen och rapporterat att HANS lön blev fel och de hade då fört över HANS pengar manuellt. Men våra pengar SAKNAS fortfarande. Jag förstår inte varför inte VÅRA pengar ska kunna föras över lika lätt som hans????
Sen en sak till, när jag mejlade löneavdelningen om att jag fått fel lön får jag svaret att de bara har uppgifter för mig fram t.o.m 1a Februari??? HALLÅ jag slutade den 18 februari????? Vart någonstans brister det skulle jag vilja veta?? Hur kan det vara så svårt att betala ut löner på rätt sätt??
Det sjuka är att det inte är första gången de missar att betala ut rätt!! Så jäkla pinsamt företag så det finns inte!!!

Jag säger bara det, det är tur att man har föräldrar som kan lägga ut så länge,, men vadå tänk om man inte hade haft det då? Förstår de inte att man har utgifter att betala? TACK Mamma och Pappa, ni är helt enkelt världens BÄSTA!!

Glad överraskning=)

Idag när jag var påväg hem från jobbet ringde jag pappa i bilen, så sa han att jag hade ett paket hemma från H&M! Jag vart riktigt överraskad tycker alltid det brukar ta sån tid att få grejer från H&M när man beställt, så det var positivt, sen att det gick superbra på jobbet idag gör ju bara saken bättre:D

Igår var det middag med jobbet på Broken, det var riktigt trevligt! Hehe, man fick välja vad man ville på menyn och vad valde jag? Jo pannkakor:P hahaha, min chef trodde jag skojade med honom när jag sa det. Men jag kom på som en liten undanflykt att det var ju faktiskt våffeldagen igår och pannkakor var det närmsta jag kunde komma ;P Efter middagen var det meningen att alla skulle gå ut men jag tog faktiskt tåget hem vid 10. Var så himla trött att jag kände att jag ville hem och sova! Faktum är att jag faktiskt somnade direkt när jag kom hem:) Men det var skönt med en god natts sömn vill jag lova!

Var hemma hos Mamma och pappa en stund idag (skulle hämta paketet), det är sjukt vad Molly känns stor nu när man har två små kattbebisar hemma! Jag som alltid sett Molly som min lilla bebis, nu tycker jag hon är enorm. Men faktiskt så är Molly en väldigt liten katt. Den 3 April fyller hon 1 år också, då ska jag åka dit med hennes favoritmat TONFISK, hon älskar det mer än godis:P Så kanske hon kan få någon liten leksak också!

Nej nu ska jag testa kläderna som jag "fått" från H&M :)

XoXo


Stockholm Vs Barcelona

Den senaste veckan har jag och Johan pratat en hel del om vad vi ska göra och vart vi ska ta vägen nu efter han tagit studenten. Det är verkligen himla svårt, man måste hitta något som passar båda! Vissa kanske tycker det är fånigt att binda upp sig så här tidigt, men vad ska vi göra? Vi älskar varandra så himla mycket, jag känner (och jag vet att Johan känner likadant) att jag har hittat min stora kärlek, som det känns nu är det han jag vill leva med resten av mitt liv. Det är ingenting jag tycker man ska ignorera bara för att man är 20 år..

Så i alla fall.. Vi har pratat om att kanske flytta efter sommaren, eller inom år iaf. Men vart är den stora frågan. Vi har diskuterat om att flytta utomlands något år, kanske Barcelona, där kan Johan spela hockey och jag har kikat lite och det finns svenska företag där nere som man kan söka till. Skulle vara jättehäftigt att bo där nåt år.
Sen har vi även diskuterat Stockholm, jag älskar Stockholm har alltid gjort det, men passar det för Johan? Han är ingen storstadsmänniska, men han är beredd att testa. Jag menar vi har hela livet framför oss, vi har massvis med tid på oss att komma på vart vi ska bo och vad vi ska göra, det viktiga för oss är att vi får vara tillsammans.

Jaja vi har ju tid på oss att bestämma oss, men just nu känner jag att jag bara vill ifrån Leksand, man kan inte utvecklas som människa här efter en viss "gräns". Man måste ut och se världen, Leksand är så isolerat från verkligheten, om man får säga så;P men det ligger lite sanning i det faktiskt. Jaja det blir nog bra, som sagt så länge vi har varandra är jag supernöjd=)

XoXo


Gran Torino

Just ja, glömde berätta.
Jag och Johan kollade på "Gran Torino" igår, den var verkligen hur bra som helst! Den bästa filmen jag sett på länge faktiskt, Clintan spelar bra också. Ni måste se den om ni inte sett den!

Det handlar om en man som heter Walter (Clint Eastwood), hans fru har precis gått bort (i början av filmen, så jag avslöjar inget) och han är en bitter surgubbe som hatar allt och alla, han bor i ett kvarter med bara invandrare, han hatar dem mest. I huset brevid bor en familj från vietnam, han går och svär åt dem hela tiden och hotar dem med gevär om de kommer in på hans tomt. De har en son vid namn Tao som är en väldigt ensidig pojke, umgås inte med folk och pratar knappt alls. En dag kommer allt i kvarteret att förändras...


Shoppingsugen!

God morgon, gud jag har sovit som en liten prinsessa inatt;P
Var ledig igår och är ledig i dag vilket känns helt underbart! I söndags kväll ringde min chef mig och frågade om jag ville jobba Onsdag till Söndag istället och jag tackade inte nej till det. Så på söndag kväll hämtade jag, J och L upp M för att kika lite film och mysa=). Först kollade vi på Beck - I guds namn, älskar den filmen! Efter det satte vi på "The Strangers",  som tydligen låg topp 3 i USA, en verklighetsbaserad skräckfilm. Den var inte lika bra tycker jag, fanns ingen logik i det hela. Men kul hade vi=)

Igår följde jag med Melina in til skolan, eftersom vi skulle på någon casting för en modelltävling senare på dagen. Melina kände någon, som kände en kille som hjälpte till med det där. Det var någonting vi gjorde som en kul grej bara, men det som är så kul är att Melina gick vidare, så himla roligt för dig gumman!
Och hur gick det för mig? hehe nej du, jag var på tok för kort;P Fast hon tyckte iaf att jag var söt ,så jag fick lämna namn och nummer ändå. Inte för att jag tror att hon någonsing kommer höra av sig, men det var kul ändå eftersom Melina gick vidare!! :) På Lördag är nästa del i tävlingen, synd bara att jag jobbar då skulle velat se hur det går för henne!

Jaja idag ska jag nog iväg och träna lite, sen städa lite här hemma, det blir stökigt ganska snabbt när kissare far runt som vildar.


XoXo

Du vet

I had a sister named Emma
Missisippi is a river that floats in the states
just like the memory and the wisdom of the water
our souls were connected in so many ways
Even though we haven´t talked in a while
I´m still waiting for the day to come when you will arrive
I´m sorry if I ruined happy times we´ve been through
but now I wonder, if I can spend my days without you

Jag bli så arg!

Ja här tror man att våren är på väg, vi har haft massvis med sol i veckan och ALLA har varit glada! Och vad händer, jo det snöar här utanför just nu? Ska vi aldrig få en underbar vår? Blir galen, vill ha värme nu, vill använda snygga vårkläder NU!

Hehe jaja, det är bara att göra det bästa av situationen;P

XoXo
Tjejen som vill ha vår NU

God Morgon,

Fast egentligen är det inte morgon för mig, har varit uppe i snart 2 timmar. Har nyss duschat och nu ska jag snart plocka lite här hemma för om en timme kommer min familj hit på lunch/brunch.

Var det någon som såg premiären på Robinsson igår?
Hehe gud vad knepigt av den där Mika (eller vad hon hette) att gråta när Michel åkte hem, jag menar 4 (tror det var 4) dagar hade de varit där? Fast det är klart, det kan ju ha varit kärlek vid första ögonkast. Men det är ändå en tävling inget "hitta din kärlek-program", någon gång kommer alla ha åkt hem. Om de nu var så kära kan de träffas när båda är hemma i Sverige igen;P
Svårt att säga om denna period av Robinsson är en flipp eller flopp efter bara första programmet, men vi får hoppas att de lyckas bättre en de omgångar som gick på 3an.

Igår såg även jag och Johan "Bed time stories" , jag tycker att den var riktigt bra, var lite tveksam för jag brukar alltid tycka att Adam Sandler är lite dryg, men i denna film gick det bra. Kan faktiskt rekomendera er att se den, om ni inte redan gjort det förstås.

Nej nu ska jag städa lite,
XoXo

Lördagsgodis!

Ja nu sitter jag här igen, kikar lite på tunikor! Känner att jag måste uppgradera min garderob lite inför sommaren och våren! Vill köpa massvis med tunikor som jag kan ha till minaj eansleggins, funderar även på att köpa ett till par jeansleggins i någon annan färg. Vill även ha en till trenchcoat i kortare modell än den jag har, gärna en beige!
Sen måste jag fixa en balklänning, frågan är bara om jag ska ha en lång eller kort modell. Vad tycker ni?

"Måstefärger" till våren/sommaren:
Marinblå
Röd
Beige 
Vit

Grymt snyggt med lite marininspirerat till våren, har kikat på ett par skitsnygga röda skor med kilklack på din sko, lite "sportiga".  De kommer eventuellt hamna i min skosamling inom kort !
Sen vill jag även införskaffa mig två par beige shorts, de ena ska vara en längre variant tänkte jag. Någon som vet var man kan hitta några fina?























Update,

Ja nu sitter jag här igen;P tragiskt hur många gånger under en dag som man slinker förbi här på bloggen! (Fast dock är det nästan aldrig på vardagarna så det jämnar ut sig.. )

Nu är iaf bilen städad och klar, sen har jag även hunnit med att träffa Chrille och Rebecca som var här för en liten stund sedan, hur kul som helst att se Christoffer igen då vi inte setts på ganska länge! Alltid lika kul vännen, och även kul att se Rebecca som jag inte träffat sen jag var på lucky för någon månad sen!

Nu ska jag och Johan åka in till Leksand och handla, mamma och pappa kommer hit på lunch imorgon så vi måste handla något att bjuda på! Sen senare ikväll ska vi äta middag med Johans familj vilket också var ett bra tag sen. En perfekt helg för lite rehab efter en veckas arbete=)


Apropå rehab, jag längtar tillbaka till värmen på Fuerteventura!

Gamla tider,

Guuud sov till halv 12 idag, brukar ALDRIG sova så länge;P men det var skönt faktiskt.

Igår kväll satt jag och kollade igenom alla mina bilder som jag någonsin lagt upp på bilddagboken, det var några stycken vill jag lova! Tänk vad man förändrats på bara 2 år (det var ca 2 år sen jag startade "dagboken"), både utseendemässigt och "psykiskt". Ja man har gjort mycket roligt i sina dagar, hehe satt och smålog mest hela tiden, jag ser å annorlunda ut idag.
Det som är mest konstigt är att jag trodde det skulle vara jättejobbigt att sitta och titta igenom de där bilderna. Jag har inte tittat på dem sen.. ja det är nog sen innan studenten. Iaf så tyckte jag inte att det var ett dugg jobbigt, vilket kändes skönt! Eller först tyckte jag det kändes lite jobbigt, iaf när jag såg bilderna på mig och en viss person som stod mig väldigt nära, jag har saknat den här personen såå mycket. Men igår slog det mig, jag saknar den personen jag trodde det var och när jag tänkte efter så saknar jag inte den, som den personen verkligen är, vilket också kändes jättebra. Heheh den är meningen blev väldigt konstig, men jag förstår iaf vad jag menar och det är huvudsaken;)

Jaja iaf så var det skitkul att sitta och kolla igenom gamla bilder. Hehe, såg även en del gamla bilder från en sommar då jag var och hälsade på min kusin. Gud jag var PYTTEliten, haha kände knappt igen mig själv:p


Nej nu ska jag och Johan åka iväg och städa bilen, Jippie:P

XoXo

Tarzan & Rambo


Rambo till vänster, (och den andra är Tarzan för er som inte listat ut det :P)

Vårkänslor :D

Hur underbart är det inte att äntligen få se SOLEN efter några LÅNGA, mörka och kalla månader? Jag blir iaf på toppenhumör, det tror jag alla blir:D 
Idag hade jag min trenchcoat, som jag älskar, för första gången i år=) allt är så himla mycket bättre på våren.

Dagen blev huuundra gånger bättre när man kommer hem till 2 små underbara tussar som är så goa så=) katter är verkligen underbara, de älskar en för den man är, även om man har en dålig dag och ser ut som helvete:P

Jaja, imorgon hoppas jag på ännu en solig dag, och så är det ju Fredag och då jobbar man bara till klockan 3 =) kan det bli bättre? tror faktiskt inte det ;)

Jag ska lägga ut lite bilder på missarna, ska bara plocka fram kameran. Förhoppningsvis hinner jag lägga ut dem redan ikväll=)
Hade även tänkt lägga upp en bild på dagens outfit. Men, hehe, glömde ta kort och nu sitter man här i myskläder och det är ju inte speciellt intressant att se bild på:P

Tarzan & Rambo :)

Nu har jag och Johan skaffat oss två små tussar (kattungar), Tarzan och Rambo. Så nu har våran familj utökats till 4 medlemmar :P <3 Dom e så söööta, puttesmå och springer omkring och busar hela tiden!! Heeelt underbara är dom!
Älskar verkligen katter, dom är så speciella, och så olika personligheter, jag menar om man jämför de här små tussarna med min lilla Molly (som bor kvar hos mamsen och papsen) så är det STOOOR skillnad;p

Klev nyss ur duschen, känner mig hur avslappnad som helst för nu är ÄNTLIGEN alla "sysslor" gjorda, nu kan jag verkligen bara koppla av ända tills jag ska sova, vilket lär bli inom kort då jag ska upp tidigt imorgon! Bussen går kvart i 7 mot Borlänge, och jobbet ;)


Hoppas alla har haft en toppendag, min har varit helt okej med tanke på att jag har haft superhög feber större delen av dagen;P Men nu känns det bättre, hoppas bara på att den håller sig borta nu och inte kommer tillbaka igen!


XoXo Nyblivna "mamman"

Shoppa Shoppa ;D

Ja hur kul är det inte att shoppa? Och jag tycker personligen det är superkul att beställa hem kläder=) Har nyss klickat hem lite kläder från H&M, blev inte så mycket, 2 kjolar och 2 skjortor =) Superläckra, längtar tills de kommer.. Det som är synd när man beställer från H&M är att det tar sååån tiiid!! :P men ska bli kul när man får ett sms att det har kommit! Alltid lika kul med paket, även om det är från en själv:) Men jag kan ju låtsas att det är en present från en hemlig beundrare ;)?

                                                                       
Kjolen beställde jag i färgerna marinblå (som ovan) och även i ljus kitt, skjortan i marinblå (som ovan) och i vit=)

Längtar även tills jag får min parfym som Johan beställt åt mig=) (Gucci Envy Me) Han är för go han, medans jag låg och sov här om dagen klickade han hem en parfym som jag föll pladask för när vi var utomlands! Jag köpte den inte eftersom jag tyckte jag hade så mycket parfymer redan, därför köpte jag deodorantvarianten av den parfymen.
Gud vad jag kommer lukta gudomligt sen när jag har BÅDE parfymen OCH deodoranten=)


Nej nu ska jag lägga mig och vila så den här förbaskade febern försvinner någon gång!
Kanske ska passa på att läsa ut "Gossip Girl - Leva livet här och nu", den 6e boken i serien=)

På jobbet..

Ja nu är man frisk igen, eller så gott som, så nu sitter jag på jobbet och gör lite pappersarbete. Väntar på att chefen ska komma, hoppas han har lite frukost med sig, jag är svinhungrig;P

Jag ska försöka skriva lite mer ikväll när jag kommit hem, om jag orkar vill säga. Har massa annat jag måste göra, diska sortera kläder, tvätta MASSVIS med kläder;P

jaja hoppas alla får en bra dag, för det ska jag ha iaf! ;)


Bal i år igen=)

Jaa man ska väl på balen i år igen, Johan tar ju studenten:) Finally!
Men eftersom det inte är min egen bal funderar jag på att ha någon enklare klänning, ingen som sticker ut om man säger så;P Funderar på något i denna stil:


sjuuuk!

Halsfluss på mig;/ har varit sängliggande hhela helgen!! så himla tråkigt, men jag har så fruktanssvärt ont i halsen, kan knappt prata!! uschusch, men hoppas det blir bättre snart!!

XoXo sjuklingen

Leighton Meester

Inte bara en GRYM skådespelerska i Gossip Girl, den här snyggingen kan SJUNGA också, jag älskar henens sångröst!!


Här sjunger hon klassikern "Betty Davis Eyes"

Camp Rock

Jag och Johan hyrde film igår, efter mycket tjat gick han med på att hyra "Camp Rock" en disney musikfilm;P hehe ja visst det är liiiite töntigt det tycker jag med men jag älskar såna filmer. hhehe förut gillade jag till och med "High school musical" men det var på den tiden när man var en fjortis;P hahaha vi alla har varit där en gång;) det viktiga är att man kommer över tröskeln;) Visst lite barn i sig måste man alltid ha kvar! Det gäller att hitta den perfekta balansen!

Här en en låt från filmen som jag älskar=)


Syndat igen... ;P

Jag har gjort det igen;P Köpt mig ÄNNU ett par skor, haahah, kan inte hjälpa det, ÄLSKAR skor! Och de här, det var kärlek vid första ögonkastet;)

Älskar dom!! Köpte dem på Skohuset för ENDAST 279:-
De var nästan gratis om du frågar mig=)


Min outfit idag=)
Legginsjeansen införskaffade jag mig igår, de är från Gina Tricot och
de blir dina för endast 299:- LOVE THEM, hur sköna som helst också!!

Bilderna ja...

heheh, ja jag har ju som sagt skrivit att jag ska lägga upp bilder från resan på bloggen;P men jag har ångrat mig, om det är någon som vill se så finns de på min facebook:) finns att se för alla!

Idag har jag jobbat mellan 8-17, har gått bra idag, haft väldigt trevligt på kontoret=) Jobbar samma tid imorgon.
Nej nu måste jag laga mat till älsklingen tills han kommer hem från träningen, ska göra det lite fort så jag hinner se ett avsnitt av GG innan jag lägger mig;)

XoXo

Blond Vs Brunett

  

Jadu, jag kan aldrig bestämma mig, men till sommaren funderar jag på att bli blond igen, så otroligt fint med lite solbränna;P Älskar för övrig bilden till vänster, påminner mig om en rolig kväll, till viss del;P
Bilden till höger påminner mig om den dagen jag och Ida fick idén att bli brunetter, för första gången;P haha guuuud vad Ida och Johan fick tjata för att jag skulle våga, och jag hade sån ångest;P haha, men bra blev det till slut, kom ihåg första gångerna man kollade sig i spegeln och hoppade högt av chocken att en brunett stod i spegelbilden och kikade tillbaka;)

Saknar dig så det gör ont!!

Det går inte en dag utan att jag saknar dig,, ibland undrar jag för mig själv om man skulle valt olika;P men jag tror på ödet, och iofs, hade jag inte flyttat ifrån dig hade jag aldrig träffat Johan, och även fast vi bor 30 mil ifrån varandra så har jag bättre kontakt med dig än med någon annan! Finns INGEN som förstår mig så bra som du, ingen som står mig så nära som du, du är och har alltid varit (sen den dagen vi började umgås) den som står mig närmast, utanför familjen. Du är som en tjejversion av johan;P heheh!
Men ibland önskar jag att du bodde lite närmare, som den tiden när man bara kunde ringa och säga "ska vi ses" och så behövde man inte boka in några datum som passade båda utan det var bara att ta en promenad till dig!

Med dig vågar jag tro på att vi alltid kommer vara vänner, vi fungerar så bra ihop, och visst vi har bråkat, men jag tror aldrig vi har varit osams i mer än en dag, om ens det:p

Älskar dig vännen min <3 Tycker det var på tiden att du fick lite uppmärksamhet i min blogg, då den handlar om mitt liv, och du är en del av mitt liv!


Leyla Emily Aktas, du är bäst<3

Bra dag idag=)

Idag har jag jobbat på kontoret hela dagen, och jajustja, jag jobbar på ett nytt mycket bättre ställe nu:P har inte skrivit något om det slog det mig.. Jag slutade på 3 innan resan och nu jobbar jag för telekiosken på deras kontor=) hur kul som helst, och idag vann jag en tävling, fick köpa vad jag ville på kupolen för 500:-
Imorgon och på söndag jobbar jag i butiken=)

Jag köpte dessa SUPERsnygga skor!! Jag kan verkligen inte få nog av skor:P
De kostade 499:- på dna! Läckra va?;)


Jag har även fått en ny jobbtelefon idag=) love it!!


Fast det finns bara engelska språk på den;P så det kommer nog ta extra lång tid att lära sig denna modell;P och alla vet ju att HTC telefoner inte är de lättaste att lära sig;P

Seg dag!

Idag har jag verkligen inte gjort något intressant alls;P bara slappat hela dagen, läst ut en bok och börjat på en ny. Pratat med nya chefen, börjar jobba imorgon, känns helt okej:P lite slö fortfarande efter resan bara!
Jag vet att jag egentligen skulle lägga upp bilder från resan, men är så seeg så orkar verkligen inte än;P men de kommer jag lovar, bara jag får tid och lust!! =)

Imorgon får jag träffa K också, och förhoppningsvis M på kvällen när jag kommit hem!<3

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen och läsa!! Det är lite vuxenpoäng tycker jag, lägga sig tidigt med en bok, fattas bara kaffet till det;P


XoXo
M

Ge mig sommar i Sverige också!!!



Usch vad hemskt att komma hem till snö och blask, nej hit med sommar NU!!

ojojoj;P

Bilderna tog längre tid än jag trodde att ladda över på datorn, men här får ni några smakprov så kommer fler sen ;)

       

Mangocig är riktigt fräscht, mycket sol och bad, både vid hotellet och havet, djurparken var skitmysig, och ordet "Rebajas"; det ordet gillade vi, iaf jag och Ida =)
UNDERBAR semester!!

Hemma igen!

Ja då var man hemma i kalla och tråkiga Sverige igen då;P fast på ett sätt var det skönt att komma hem också, träffa familjen, saknat dom som tusan!!

Har haft det heeelt underbart vill jag lova, håller på att lägga över bilder till datorn nu så snart kommer det bilder från semestern också!!

XoXo

RSS 2.0