Merry Xmas=)

God Jul =)
Hoppas alla hade en bra julafton igår, det hade iaf jag! Fick allt som jag önskade mig =) bästa presenten var en ROSA digitalkamera, som jag kommer använda den!!

Idag har Johan firat med oss också, hur mysigt som helst! Nu sitter jag och Johan hemma hos oss, ska mysa lite och kolla på film innan vi ska börja fixa för ikväll, förfest här hos oss sedan vidare till lucky, min käre bror ska köra oss!!

Dagen innan julafton hade jag lite shopping för mig, hur kul som helst, köpte en outfit till kvällen, jag vet, jag hade egentligen redan köpt en klänning, men hittade en så söt outfit på MQ så var tvungen att köpa den=) sen köpte jag lite smått och gått på H&M och glitter, köpte även en del på MUS, perfekt!

jaja nu ska jag lägga mig och mysa med älsklingen!


God Jul på er alla, hoppas vi ses på Lucky ikväll=)

Fredagen den 19 dec

Idag har jag vart hos doktorn, de hittade inga fel på blodproverna så det var skönt att höra=) lite lågt blodtryck, men inget farligt! Jag slapp väga mig också, vilket jag gruvade mig för väldans mycket innan jag skulle dit, jag har nämligen inte stått på en våg sen i maj 2007 :p och planerar inte att göra det någonsin igen=)
Doktorn sa att det antagligen berodde på stress på jobbet=) det tror jag låter rimligt, det jag skulle göra var att promenera mycket i friska luften, och äta regelbundna måltider så borde kroppen lugna sig lite=) Lätt som en plätt;P

Annars har jag inte gjort mycket idag, mös med johan en stund på dagen, sen åkte han iväg till hallen, han hade match=) de vann med 4-0 fick jag veta nyss =) härligt! Efter det har jag bara slappat som en tok;P e helt seg i kroppen!! Imorgon ska jag börja dagen med en långpromenad, sen städning, och masssaaa guitar hero;P wihow=) och på kvällen kommer systrarna, kan inte bli bättre!!

nu ska jag glo film, innan jag lägger mig!

XoXo

Kärlek


Kissen älskar sin mamma, hon älskar sin bebis också<3

Hemma :)

Sitter hemma nu, johan hämtade mig hos mamma och pappa för typ 2 timmar sen! Det börjar äntligen kännas som hemma här nu, iofs har jag inte flyttat hit alla grejer än, men bor här mest ändå!
Fast i helgen ska jag dock bo hos mamma och pappa eftersom systrarna anländer från stockholm :) Ska bli så mysigt!

Nu sitter jag här och surfar med mitt och Johans bredband vi har, 3 såklart ;P vi surfar fritt i 6 MÅNADER, detta gäller alla 3 kunder om ni skaffar nu innan jul ;) hehe så nu fick jag in lite reklam i inlägget också! Funkar alldeles utmärkt fast vi bor mitt ute i "byggda" som de säger här;P Smedby brukar det också kallas av oss som inte snackar dalmål;P

Imorgon ska jag till doktorn, hoppas de kan hitta på varför jag mått så knasigt senaste månaden! jobbigt att må dåligt till och från VARJE dag, ena stunden mår man utmärkt, så en timme senare snurrar allt och man vill bara lägga sig och sova :s hoppas det inte är något allvarligt, kanske vitamin- och järnbrist... jaja det visar sig=)

;/

Usch, mår inge vidare, var tvungen att åka hem tidigare från jobbet igår, Elias du är en ängel som ställde upp och tog mina sista timmar! Så konstigt för jag mådde alldeles utmärkt när jag vaknade igår,  och även när jag kom till jobbet, sen bara slog det till, som att jag gick in i en vägg, blev alldeles snurrig och konstig i huvudet! Jättekonstigt, men jag fick iaf ta sjukledigt idag, och har ringt vårdcentralen ska dit imorgon.

Kollade nyss på avsnitt 13, av Gossip Girl season 2 :) guuud så bra det är!!! Var längesen jag kollade nu, så igår arbetade jag mig igenom avsnitt 12 och idag 13 då! Har inte suttit mycket vid datan på sista tiden så har inte hunnit med att ladda ned dem när de kommit ut, men nu är jag med i matchen igen, nu väntar jag på avsnitt 14, jag är heelt fast i den här serien! Det händer mycket där nu!


Nej nu ska jag och kissen vila lite, båda är tröttisar och hon är så mysig så! Hennes sällskap är underbart när man mår lite dåligt!


Kommentar :)

Anonym om Smink:

Varför måste du göra så in i helvete fula miner när du tar kort på dig själv? kan du inte se normal ut eller va är de frågan om? SkitFult!!!

IP: 81.229.109.222


hahaha, alltså jag kunde inte sluta skratta när jag läste den här kommentaren så jag var bara tvungen att publicera den;P jag tycker det är kul hur någon kan bli så himla irriterad på mig för att denna person tycker jag blir ful på bilder?:P Det skadar väl ändå inte dig/det/den eller någon alls för den delen om jag lägger upp fula bilder på mig själv? den enda det rör i ryggen är väl mig? men jag vet att jag inte är ful i verkligheten så jag bryr mig inte så mycket,om en bild på mig ser lite knasig ut, hellre bjuder jag då på ett gott skratt till alla er som ser de här "skitfula" bilderna :)


hehehe, såja nu har jag fått skriva av mig lite, och du anonym :) nästa gång du tycker till kan du väl i alla fall stå för vad du säger? INGEN kommer ihåg en fegis =)


Sick;/

usch, kunde inte gå till jobbet idag,, vaknade toktidigt imorse och mådde apa:S några minuter senare vart det tokspringa till toaletten, uschuschusch, jag väckte johan runt 6 så fick han köra mig till mamma och pappa;P usch usch, men jag har kommit fram till att det har och göra att jag slarvat med mjölken senaste dagarna, har ju i bott hos johan nu några dagar och ätit med dom, det jag inte tänkt på då är att det har varit grädde i maten, jag har även druckit nåt glas mjölk... Då jag är laktosintolerant kanske det inte är det bästa att göra;P men tänkte att det inte skulle vara någon fara, men det visar sig att jag måste vara noggrann nu med att bara äta laktosfritt!

Imorgon ska jag iaf jobba, känns kul:)

På Lördag kväll kommer Elin och Ida, SOM JAG LÄNGTAR:D Blir våran lilla julafton på Söndagen då, eftersom de inte kunde stanna ända till riktiga julafton;P Saknar er som en tok!!

Smink

     
                               No make up                                                                          Make up

Äntligen :)

Igår, började jag och Johan äntligen inreda vårat hus lite, vi byggde ihop våran dubbelsäng vi fått, hur skön som helst, sedan satte vi upp en hylla över den, vi skrubbade ur garderoben och började fylla upp den, satte även in en stång i den att hänga kavajer och dylikt på :)
Idag har jag fixat och städat ur vardagsrummet, även städat klart det vi inte orkade klart i sovrummet och så:) Vi hämtade även sängkläderna vi beställt från Jotex, kan verkligen rekomendera om dem, billiga snygga sängkläder, 2 påslakanset gick loss på 600:- vilket jag tycker är bra pris!
Vi har fortfarande en del kvar att pyssla med, fortfarande lite tapeter kvar i sovrummet, hela vardagsrummet ska tapetseras och målas, sen sätta upp någon hylla till och måla om den öppna spisen, kanske införskaffa oss någon mysig matta :)
Sen har vi ju också kvar XBOX att införskaffa;P men det kan nog vänta till Januari, vi ska ju trots allt ha lite pengar kvar att shoppa för när vi åker till sthlm den 28 :D läääängtar, myspys att bo på hotell :)

Nu är Johan på träning och jag sitter hos mamsen och papsen medan han är där, vi ska plocka med oss lite härifrån till huset när han hämtar mig :D

Shopaholic;)

Hehe, ja jag har verkligen svårt att låta bli att shoppa åt mig själv;P man ser ju så mycket fint när man springer runt och kollar julklappar åt andra ;P
Sen är det ju ganska livsfarligt att jobba i ett köpcenter;P varje gång jag går på lunch ser jag minst 2 nya saker jag vill ha!

De senaste två veckorna har jag fått med mig lite nytt faktiskt ! Jag har införskaffat mig en fuskpälsjacka (Cubus), Rosa mjukisbyxor (barnavdelningen H&M), Jeans (VM), Spetsklänning (H&M) och ett par svarta high heel "platå" (Wedins). Jag är iaf väldigt nöjd med mina inköp och spetsklänningen passar perfekt till juldagen, funderar på om jag kanske ska införskaffa mig ett passande rött skärp att ha i midjan så blir outfiten komplett, fast inte om jag tar mina röda strumpbyxor, då skippar jag skärpet, men vi får se hur det blir!

Lägger upp bilder någon annan dag på det nya :)

Julklappsshopping

Ja, idag har jag haft en dag i kupolen med massa shoppande av julklappar ;P Har hittat massvis med bra grejer, men har fortfarande några klappar kvar att fixa ;P jag tycker jag var skitduktig, för egentligen hittade jag massvis med fint till mig men jag höll i pengarna, förvånande nog;P första gången tror jag! Men jag ska spara så mycket jag kan nu tills jag och Johan beger oss till Stockholm, mellandagsrea;) Wowiwow:)
Däremot måste jag hitta en klänning till juldagen vilket jag inte gjort en, eller hittade en skiiitfin, men fanns bara en kvar i strl 32 vilken är vääääldigt för litet för mig;P särskilt över tuttarna hahha;P
Men jag får fortsätta mitt letande efter den perfekta klänningen! :)

Igår hade jag och Katharina mysdag, hon kom hit till Leksand, först gick vi och käka pizza med johan, mycket gott vill jag lova ;D sen efter det en sväng till Johan innan han skulle till ishallen, han hade nämligen match igår;P När vi kom hem hit satte vi på "Djävulen bär Prada", jag har sett den massvis med gånger men tröttnar aldrig ;P efter filmen åkte vi till hallen för att kolla Johans match, de vann med 5-2 :) och efter matchen hem till mig igen, la oss i sängen och kollade film igen, denna gång blev det "Ella enchanted" :) rolig film de där;)
TACK för en rolig dag stumpan :)

Imorgon blir det jobb igen, ska bli kul att jobba lite faktiskt, man blir lite rastlös av att vara ledig om man är det för länge, vill säga! :)

Jaja nu ska jag bada katten;P ojojoj, hur ska detta gå:p hon haaaatar vatten ;) Men bada måste man göra !


Xo Xo

Musik!

Vad skulle mitt liv vara utan musik? Älskar musik, nästan alla dess sorter;P allt utom rock typ:)

Några jag fastnat för just nu:)

Lost - Coldplay feat jay Z
Miles away - Madonna
Sober - Pink
Kalla mig - vapnet
Single ladies - Beyonce
My love - Ciara

Rekomenderar särskilt "Lost", hur fin låt som helst, blir alldeles till mig när jag hör den;p



Du är speciell:)

Full fart:)

jaa, det är verkligen full fart i mitt liv just nu, så här innan jul;P
massa grejer som ska fixas nu till julen, :) julklappar ska shoppas, har köpt några men inte alla;)
En klänning ska köpas till juldagen, det ska planeras med hopflyttningen med älsklingen, snart dax nu:)
efter jul faktiskt :D
innan helgen var jag och johan på jysk och köpte täcken, kuddar, lakan osv :) sen ska det shoppas på ikea,
lite smått och gott ska handlas till huset också:D
Nu i helgen våldgästade jag Hedemora, vankades fest och det ledde till utgång:) Riktigt kul var det :D
Mest tid går ändå till jobbet ;P jobbar och jobbar och jobbar!! :)

Sen har jag och johan även bokat hotell i stockholm den 29-30 dec:D ska bli hur mysigt som helst, jättefint hotell:D centralt och bra! :D ska bli helt underbart, en liten tripp till stockholm e aldrig fel, bästa av allt är att vi troligen lånar stora bilen ner också:D LÄNGTAR:D

20 dec, kommer även mina älskade systrar och hälsar på:) ska fira julen med dom då:) hur bra som helst :D

Efter nyår då blir vi sambos älsklingen<3

Hejhej!

Hallå hejsan;P

Ja nu har jag varit värdelös på uppdatering igen;P men orkar inte sitta vid datorn så mycket längre;P
Har så himlans mycket annat för mig;P Jobbar som en gnu! Men det är skojj!

En liten notis till en mycket god vän!

Katharina, du är en sån himla underbar människa:) Så himla glad att vi lärt känna varandra!!
Du är "one of a kind" och det är bara positiva egenskaper jag menar då :D 
Tycker om dig vääldigt mycket!!


Just nu sitter jag och poppar musik och väntar på johan <3 Han ska hämta mig efter sin träning!
Nu är det inte långt kvar tills vi kan flytta ihop och bli sambos älskling, det ska bli spännande! <3
Älskar dig!!!


Lite bra musik:

Lykke Li - Little bit
Lykke Li - I'm good I'm gone
Kylie Minouge - Wow
Alice Svensson - Ironic (alanis Morisette)
Chris Brown - Superhuman
Christina Aguilera - keeps getting better
Christian Walz - What's your name
Nelly - Party people

och så massvis med mer såklart, men det får duga för idag:)

;)

      

Kofta: Topshop
T-shirt: Mormors garderob;P
Shorts: H&M
Skärp: H&M



Jacka: Topshop
Sjal: Stadium
Kofta: H&M
Tee: Gina Tricot
Jeans: Vero Moda



Allt från H&M ;)

RSS 2.0