SNÖ!!

Ja här i "södra norrland" kom den första snön inatt! När Johan klev upp imorse säger, han Malin titta ut på snön!!? Och jag ville bara lägga mig under täcket och aldrig gå ut :P Men jag slapp iaf åka iväg på hockeyträning kvart i 8 på morgonen! Plus att jag har varit ledig idag :D:D Men imorgon då blir det jobb igen!! Men på helgerna går dagarna fort och det är mycket folk, så det blir superskoj!! 
Idag har jag slappat hemma hos Johan medan han tränade, kollade på Top Model repris på teve, sedan kände jag mig duktig och gick och diskade upp all disk:) det gick fortare än jag trodde det skulle göra! Man klarar sig faktiskt bra utan diskmaskin!
Sedan runt 12 kom Älsklingen hem igen, vi duschade och sen spelade vi tevespel medans vi väntade på bussen in till Leksand! Vi skulle nämligen färga Johans hår, men när vi väl kom fram så upptäckte vi att det inte skulle finnas tid till hårfärgning så vi gick hem till mig utan färg! Åt middag med mamsen och papsen, MUMS! Sedan bar det iväg för Johan till Hockeymatchen, Leksand-Malmö!
Träffade även på Chrille idag, och Adam, kul att se Chrille var så längesen, och imorgon blir det skaka rumpa på luckan!!


ha en bra kväll, "snart" ska jag iväg och möta Johan;) <3


nanana EgO|

       

Malin Aspén Oktober 2008!



Älskar för övrigt denna söta kjol från Topshop som jag köpte i somras!

Oh, it's what you did to me!



Oh, it's what you did to me! Oh, it's what you did to me! Oh, it's what you did to me!
Oh, it's what you did to me! Oh, it's what you did to me! Oh, it's what you did to me!


18 Månader <3



De bästa 18 månaderna i hela mitt liv <3
Det finns INGEN, absolut INGEN
som någonsin har betytt så mycket för mig som du gör!!
Jag älskar dig, idag, imorgon, För alltid!! <3<3


25/4 - 07
Det bästa datumet genom tiderna!!

Sjuuuk!

Hehe, har haft morgonrocken på hela dagen! Vaknade med världens illamående, uschusch! Så ringde och "sjukanmälde" mig sedan somnade jag om,vaknade igen halv 1! Fortfarande med ett jobbigt illamående, det mesta har gått över nu men det är fortfarande lite irriterande! Har inte orkat gå ur sängen förrän nu! Har sovit och läst hela dagen, läste iaf ut en till Gossip Girl bok! De är sååå bra!! Så nu tänkte jag kolla runt lite om jag kan hitta avsnitt 8 någonstans ;P Blev grymt sugen på att se det!


Saknar min johan, han har varit borta från mig hela helgen, och så ikväll när han väl kommer hem så är jag sjuk! Så jag kan inte sova hos han inatt!! ATTANS!! Men jag får försöka träffa honom imorgon om jag mår bättre, vilket jag verkligen hoppas på! Hatar att vara sjuk!

Kan för övrigt inte sluta pilla på min nya mobil, den är såååå himla snygg och älskar att det är ett tangentbord istället för vanligt "sifferknappar" I like!

<3



Adorable <3

Nokia E71

Jag fixade den idag, och jag ÄLSKAR den!!



Snyggare mobil får man leta efter!!
Har 2 nya nummer också! Så ni vet!! Ni får det om ni frågar! Jag har INGA nummer kvar från min gamla så!

Mobile

Sony Ericsson w902


Min nya telefon, riktigt bra är den!!
5 mp kamera och 8 Gb minne ;)









Nokia E71





Funderar även på om jag ska köpa
den här också! Den är såååå SNYGG!!








God morgon!

Om en timme går mitt tåg till jobbet, jobbar sent idag! Men jag får iaf skjuts hem, Johan kommer och hämtar mig :) Hoppas det är lite mer folk idag bara än vad det var igår!! Men inte så många som shoppar nu innan löning, de flesta väntar nog tills dess!

Förresten, jag har två superlåtar ni måste spana in!!

Lincoln Hawk - Everytime
Lady Gaga - Poker Face

Såå bra, båda är musik från Gossip Girl!! Love it!!

Jajustja, jag gillar min nya mobil skiiitmycket!! Sony Ericsson w902 :) Wowiwow!!

Ny dag|Ny vecka|

Ja idag är det Måndag, och jag jobbar idag och 2 dagar till sen är jag ledig, då ska passa på att träna STENHÅRT! Jag hinner inte med det när jag jobbar, kommer hem så sent! Tidigaste jag kommer hem en jobbdag är 7! Men det är cash, och inte lite av det heller:) I helgen har vi sålt riktigt bra!!
Igår sov jag hemma hos älsklingen också, det finns verkligen inget bättre än att lägga sig i sängen bredvid honom, det känns så tryggt och underbart <3 Älskar JOHAN <3<3<3<3

Idag börjar jag inte förrän 12 så då får man lite sovmorgon i alla fall :) Sköööönt! Nog för att jag ändå var uppe tidigt, eftersom johan har skolan att sköta;P men det känns ändå skönt att inte behöva stressa på morgonen!
Ja justja, i helgen har jag läst ut en till Gossip Girl bok, de är bara för bra! Jag förstår inte dem som inte gillar dem, visst det är helt annorlunda än teveserien, men böckerna är också SKITBRA :) Love them!!


Nu kommer johan strax och hämtar mig,vi ska hämta lite saker hos honom <3 Ha en bra dag!!


Hahahahah!

Ja du vissa gör vad som helst för att slippa ta åt sig av vissa saker själva!! :) Men det är faktiskt inte mitt problem! :) kom med något som STÄMMER nästa gång!

Jaja tillbaka till MOI;)
Idag har det gått bra på jobbet, vi har sålt riktigt bra och det har varit riktigt kul idag, :) Träffade även Elin dom kikade förbi en sväng, kul att se henne,var väääldigt längesen sist! Annars funkar det bra på jobbet, börjar lära mig det mesta nu, och det känns riktigt skönt!!
Imorgon vankas det en jobbdag till, känns underbart!!

Ikväll har jag myst med mamsen och papsen framför en väldigt krånglig film, BABEL hette den tror jag;P den var lite komplicerad men ändå helt ok! :) Men inget jag skulle rekomendera tror jag, då ser jag hellre något annat!!

På fredag är det löööning!! Härligt härligt!!


6 dagars jobb!

Ja nu har man 6 dagars jobbande framför sig ;P Börjar klockan 2 idag, så jag tar 10 över 1 tåget till Borlänge :) Nu sitter jag och väntar på johan, han ska köra mig till affären, måste hinna handla innan jag åker till jobbet! Eftersom hela helgen består av jobb blir det nog en lugn helg för mig!

Ikväll blir det mys med mamma och pappa, de kommer och hämtar mig när jag slutar sen åker vi hem och myser framför teven, får se om älsklingen också tittar förbi senare, hoppas på det <3

Nej nu ska jag börjar fixa i ordning mig för jobbet :)

Ha en superbra dag <3

Tröttis|

Ja nu ligger jag här i sängen och bara njuter av att få ligga ner :) har jobbat må-tis-ons :) är ledig imorgon vilket ska bli skönt för då hinner jag med lite träning! blir svårt med det när jag kommer hem så sent på kvällarna! Är helt slut i benen på kvällarna också efter att ha stått upp hela dagen! Men det går faktiskt riktigt bra på jobbet, jag säljer och klarar det bra för att bara ha jobbat i tre dagar tycker jag!

Men som sagt imorgon ska jag hinna med att träna och sen också försöka plugga lite historia är det tänkt! Men det är ju så fruktansvärt tråkigt ämne!!!! Förstår verkligen inte varför jag ska kunna massa kungar och åratal:P Helt onödigt enligt mig!

Nu sitter jag och laddar ned Gossip Girl avsnitt 6:D:D Har laddat ned 3 olika sen förra veckan men inget av dem har fungerat så jag hoppas verkligen att det ska funka nu, blir tokig om jag måste vänta längre! Ska passa på att läsa ut mina böcker nu också när jag har så mycket dötid på resor till och från jobbet! Har ju faktiskt alla Gossip Girl böcker som bara väntar på att få läsas ut, det är gött det!!

Ha en bra kväll allesammans, nu ska jag mysa med mamma och pappa lite innan jag kollar på gossip girl!!

God morgon|

Nu sitter jag här, har precis käkat frukost och gjort mig i ordning! Börjar inte förrän 12 idag, väldigt skönt med sovmorgon! :) dessvärre jobbar jag till 20:P och tåget hem går 20.12, och det kommer jag inte hinna med;P Men som tur är kommer antingen Johan eller papsen och hämtar mig :) Skönt skönt!
Idag är jag laddad till tusen för att sälja :) Ska gå in och kika lite på hemsidan nu innan jag åker :)


Ha toppendag :) <3



Jag äääälskar korv ;)

Jobb|

Ja idag har jag jobbat min första dag! Det var hur kul som helst, och jag har redan sålt :) kändes riktigt bra, fast jag var hur nervös som helst imorse, mådde så illa att jag nästan inte kunde äta frukost :P
Men det gick jättebra, och alla har varit jätte hjälpsamma! Känns som det kommer bli bra det här!

Nu är jag helt död och orkar inte skriva mer;P det kommer bli dåligt med uppdatering de dagar jag jobbar, för jag lovar, man blir helt slut! Men jag ska försöka hinna med ett inlägg imorgon när jag kommer hem!



Hoppas alla har haft en sån superdag som jag :)

Bra dag|

Idag har jag hunnit med väldigt mycket, jag har tvättat, städat mitt rum, (som tog sin lilla tid, då det var en total katastrof). Har hunnit följa med Johan ut till Smedby en snabbis, varit ute och sprungit, designat om kläder inför morgondagen (första dagen på jobbet), satt där med min symaskin;P Men bra blev det! Sen som plus med springturen fick jag ju träffa Melina, och även Rebecca fast hon följde inte med på springturen, hon var duktig och pluggade! :)

Nu ska jag sätta mig och måla naglarna och sedan plugga på lite om 3 :) Vill vara väl förberedd för morgondagen:)


Hoppas alla har haft en lika toppendag som mig :)

Balola|

Kom ganska nyss hem från en springtur med Melina :) Gud vad skönt det var, men hur drygt som helst på samma gång! Men jag älskar verkligen att träna, man mår så gott efter!!
Vi sprang först elljusspåret, sen trappan vid barkdal, den där trappat kommer ta död på mig en vacker dag;P Tur att Melina är så bra på att peppa!!



Älskar att springa!

Lycklig :)

Det var väldigt längesen jag mådde så här bra!! Jag satt och tänkte lite på hur skönt det känns att ha ett heltidsjobb:) och så plötsligt slog det mig :D Jag och Johan har pratat om att jag får ett jobb och tjänar pengar och så, då ska vi antagligen flytta ihop!! :D Tänk att om några veckor kanske jag och älskling är sambos :) <3<3
Det skulle vara så perfekt, underbart och ja bäst helt enklelt!!

Johan <3 Malin


Älskar mitt hår på den här bilden :)


Söndag :)

Ja nu är det Söndag igen, helgerna går så himla fort, nästan lite för fort! Den här helgen har jag bara tagit det lugnt efter förra helgens fylla;P Varit med Johan hela helgen, har varit jättemysigt! Vi har kollat på film, spelat spel och bara haft det underbart<3
Idag ska jag äntligen ta tag i mitt rum, som verkligen ser ut som ett bombnedslag :P Har inte packat upp sen stockholm, så nu är det verkligen dags att ta tag i rummet eftersom imorgon börjar jag jobba och då kommer det inte hinnas med att städa, och det är lite jobbigt att komma hem till ett stökigt rum varje dag;P Jag är lite nervös för första jobbdagen, men det ska man vara, det är bara positivt! Men jag har en känsla av att det kommer gå hur bra som helst :) Älskar att jobba ju! 

Senare idag ska jag väl plugga på lite om 3 ;) Så man inte är helt bakom flötet när man kommer dit! Men som sagt, först och främst är det rummet som jag måste ta tag i!

Skriver senare när jag är klar :)

XoXo


Mitt älskade lilla charmtroll <3

I got the Job :D

YESYESYESYESYES :D:D:D:D Jag fick jobbet!!!!!!!!


Är hur glad som helst! Börjar på måndag redan, klockan halv 10 :) Ska bli hur kul som helst!! Känns riktigt skönt att ha ett jobb nu:) har även varit skönt att vara ledig ett tag, men nu känns det som det är dags att börja slita igen!!
Hehe, om ni är intresserade av 3, och vill starta ett abbonnemang där så kom till Kupolen ;) Där finns lilla jag!!

Kom nyss hem från ett pass på Leksandshallen också, "Weekend kondition", hur sköönt som helst! Jag älskar verkligen att träna, det är så himla roligt! Och såååå skönt efteråt, man känner sig så duktig! Jag måste verkligen hålla igång nu när jag ska jobba, för jag blir mycket piggare och gladare när jag tränar och håller igång! :)
Jag älskar verkligen livet, det är fööör underbart! Men jag förtjänar verkligen att allt går min väg, efter all skit som jag varit med om :) Jag känner verkligen att gud "belönar" mig hela tiden, och jag är tacksam, Hallelujah ;)
Min tid har kommit nu, jag känner det på mig!


Ikväll kommer Johan hit också, efter sin match, det kan inte bli bättre än såhär:)
Jag har världens bästa pojkvän, som skulle göra vad som helst för mig, världens mest underbara vänner som verkligen bryr sig om mig:) Jag är så sjukt tacksam! Tack för att ni gör min vardag till den bästa! Och jag måste bara nämna Leyla "också", världens bästa kompis i världen, hon finns där i vått och torrt, ur och skur, natt som dag <3 Jag älskar verkligen dig<3<3<3

Babam|

Sitter här och poppar 50 cent feat mobb deep - outta control remix (: Skönare låt får man leta fter ;)
Funderar på om jag kanske ska ta tag i mitt rum, det är sååå stökigt, har inte ens packat upp sen stockholm! Blir galen men samtidigt orkar jag inte städa;P hehe kanske kan fråga Johan om han e pepp på att hjälpa mig ;) Troligen inte, men man kan ju alltid hoppas!

Senare på eftermiddagen vankas det träning, det blir ett pass ikväll, weekend :) Kommer bli skön!!
Vad mer händer ikväll? Jag tror faktiskt att jag tar en myskväll med mamma och pappa, kan inte komma ihåg senast! Så får det bli :)


XoXo,

The one and only;)


Gårdagens intervju-er|

Ja, klockan 12 igår skulle jag befinna mig på Scandic Hotell för en intervju med 3. När jag väl är framme, visar det sig att det är en gruppintervju, så vi är ungefär 10 personer! Först tycker jag det kändes lite jobbigt men sen kom jag på att, vad sjutton, det är ju bara att visa framfötterna så att de fattar tycke för just dig! Tur för mig att jag inte har några problem att prata bland folk! Det gick jättebra för mig, jag pratade mycket och visade att HÄR är jag :)

Och det visade sig att de tyckte tydligen killarna från 3 också, för när jag satt på kupolen och skulle äta lunch märker jag att jag har ett missat samtal och ett meddelande! Jag lyssnar på meddelandet och det är från en av killarna på 3 och de vill att jag ska ringa upp fort! Så jag ringer dem och de säger att de vill träffa mig i en egen intervju också! Så snart det bara går, eftersom jag satt och skulle äta kunde jag inte komma på en gång, men de bad mig komma till klockan 4, på samma hotell då:)

När jag väl ska börja gå dit känner jag hur jag börjar bli yr och illamående, det var jättehemskt för det kom så plötsligt! Och jag kände bara NEJ inte nu, inte när jag ska dit, det kändes verkligen som jag skulle spy! Men jag bestämde mig för att gå dit ändå och förklara att jag inte mådde så bra och ändå försöka så gott jag kunde! Jag tog ett glas vatten i lobbyn, och sedan gick jag upp dit jag skulle träffa dem!
Sen bad de mig börja berätta av mig själv, och plötsligt släppte all yrsel och allt illamående, och jag babblade på som aldrig förr, berättade ALLT om mig;P men jag tyckte det kändes bra! :) Visst de ställde en del knepiga frågor men jag tycker att jag lyckades svara på dem bra ändå!

Nu är det bara att vänta på att de bestämmer sig för vem de vill ha, jag vet att det är tuff konkurrens eftersom en av tjejerna som också fick komma på intervju igen hon hade jobbat inom 3 förut så ifall jag inte får jobbet behöver jag inte känna mig dålig! Hellre förlora mot henne än någon annan :) Men jag hoppas att de vill ha mig, det gör jag verkligen!

Min nya frippa ;)



Jag är grymt nöjd med luggen, men inte lika nöjd med längden;P
 ångrar att jag klippte av så mycket :) Men det växer ut, och tur är det väl att det finns tofsar ;)
Nu när Melina har rättat till det är det iaf snyggt!
Även om jag tycker att det är för kort så är det iaf bra klippt!
Och jag älskar min lugg nu!

Nervös!

Nu börjar nervositeten komma smygandes, jag ska nämligen på arbetsintervju imorgon! Klockan 10:20, avgår bussen mot Borlänge imorgon, jag hoppas, verkligen hoppas att det kommer gå bra! Men jag kan inte göra något annat än att vara mig själv, för i slutändan lönar det sig aldrig att spela någon man inte är, tro mig jag vet! Och vill de inte ha mig som jag är, då är det kanske inte rätt tjänst för mig!
Hihi, men jag hoppas verkligen att de gillar mig som jag är! Håll tummarna för mig allihopa :) Nu gäller det bara att bestämma sig vad man ska ha på sig imorgon, det får inte vara för mycket och inte för "lite" heller, det måste vara perfekt!

Idag har man varit på gymet också, och herregud säger jag bara! Jag är helt slut!! Var på aerobics igår också, hur kul som helst! Men kära hjärtanens vad jag kommer ha träningsvärk imorgon, när man ska på arbetsintervju och allt :P Men då vet man att träningen ger något i alla fall, och då är det bara att träna på så att värken försvinner också!

Nej nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hit, han ska sova hos mig inatt! Myspys det kommer bli!! <3
Johan Lundström är verkligen mitt livs kärlek!! <3

Världsbra helg :)

Ja i fredags satte jag mig då på tåget mot Stockholm vid klockan 1, jag var taggad som sjutton på att gå ut med Ida och Kristin på fredag kväll, men eftersom det blev en oväntad "gäst" så uteblev det för mig, det skulle bara kännas falskt att umgås med denna "gäst", så jag ringde Melina, som var och hälsade på hos Janna, tur som jag hade var de inne i stan. Jag mötte dem utanför Souk när jag kom fram sen åt vi FOCCATIA ;D mumsigt! Sedan bar det av mot stureby, hem till Janna, det vankades chillkväll hos henne nämligen! Riktigt trevligt var det, så fick man ju träffa trollis från talang också:P hehe jag blir så arg på såna som kan trolla med kort, för jag fattar verkligen ingenting;P och han var verkligen jättedukig! Kvällen var lyckad tycker jag, och jag är glad att jag skippade utekvällen!
Lördag "morgon" satte vi oss på tuben mot farsta centrum, åt thai till frukost/lunch, hur gott som helst! Sedan kollade vi efter skor där, men hittade typ ingenting, så vi åkte in till stan istället;P Där hittade jag ett par urläckra stövlar på Belle, ÄLSKAR dom! Är supernöjd med mitt köp!
Jag gick på stan en stund själv medans jag väntade på att Leyla skulle sluta jobbet, vid 5 satte jag mig på tuben mot vällingby, Leyla slutade nämligen runt 6. När jag kom fram tryckte jag i mig en kanelbulle från pressbyrån, och tur var det för senare fick jag veta att det kanelbullensdag i lördags;P hehe det måste varit nåt inom mig som kände det på sig:)
När Leyla slutat åkte vi snabbt hem till henne, käkade mat och sedan stressade vi som attans och fixa oss :)
Runt 9 började vi bege oss mot fridhemsplan, det vankades förkrök på nivå, Leylas gamla högstadieklass var där;P De hade återträff! Det är liiiite för billigt på nivå säger jag bara:P 20:- för en shot, det är inte bra;P vi drog i oss 4 shot och en ouz, eller vad de heter, en skitgod cider! Iaf fick vi stressa i oss detta, sedan bar det av mot t-centralen eftersom vi skulle på kaos, någon kompis till Leyla som hade sin födelsedagsfest där:)
Hade sjuuukt kul den kvällen :) så himla kul att träffa min älskade Leyla <3 Saknar henne redan!!

Nu är man då hemma igen, igår gick jag till frisören, klippte av väääldigt mycket hår;P sen klippte jag lugg också! är helt okej nöjd, det är lite ovant bara! det ändå jobbiga är att man måste fixa håret varje morgon, och kanske spendera en kvart åt det;P annars brukar jag bara sätta upp håret och gå sen liksom ;P ska lägga upp en bild snart på håret;P


Nu kollar jag på top model, ha det bra :)

Stockholm ;P

Hehe, ja nyss så gick jag in på sj:s hemsida och bokade mig en biljett till stockholm! Var och fikade på Siljan med Ida och Kristin, så berättade de att dom skulle till stockholm och festa i helgen, ja då bestämde jag mig för att också ta mig en tripp dit i helgen :D Ska bli hur kul som helst!! Ska bo hos Leylis :) <3 Saknar den ungen så mycket att jag döööör;P !
Sen får man ju passa på att träffa Melina också eftersom hon också är där i helgen, så passande :) !


Känner på mig att det kommer bli en toppenhelg :)


Oooh jag längtar tills imorgon när vi sitter på tåget :) <3

Update!

Vad har jag gjort den här veckan?
Jag har varit överallt och ingenstans känns det som;P I måndags kom Johan och hämtade mig när han slutat skolan, vi åkte till Borlänäge :) Jag köpte underkläder, tröjor och ett par skor :) Jag är väldigt nöjd med allt jag köpte:) dock är plånboken snart lika tom som kyrkan;P och ändå fick vi nyss lön:O tur att man har 2 föräldrar som älskar en och hjälper till när det krisar :) Älskar er <3
 Annars har jag och Johan hjälpt hans föräldrar ganska mycket, de har nämligen flyttat ut till Smedby helt och hållet nu, vi har kört grejer och slängt skräp! Men nu bor de där ute, det är jättemysigt, och det kommer bli skitsnyggt när all renovering är klar! :) Och då kanske vi blir sambos älskling, eftersom du har ett eget hus! Älskar min Johan <3

Igår åkte jag till Borlänge också, med mamsen och papsen, vi kom hem med en klätterställning till Molly, den uppskattades vill jag lova :) Men våran katt är värd det allra allra bästa:)

Nu har jag nyss malt igenom några nya avsnitt av Gossip Girl, älskar den serien :) Bästa jag nånsin följt!


Ha en bra dag, :) Malin "the one and only"

Jag har inte dött ;P

Hehe, har inte orkat/haft tid att skriva nu på ett tag, helgen spenderades i Enköping och då känns det onödigt att sitta och nörda vid datorn! Anledningen till att vi var i Enköping var för att vi skulle fira mamma,hon fyllde ju 50 förra veckan:) <3 Vi hyrde en lokal och beställde catrering :) Så hade vi släktträff i Enköping, SUPERGOD matt och hur TREVLIGT som helst :) På fredagen var jag och köpte kläder till lördagens fest :) Det blev en svart skinnklänning som satt SKITSNYGGT :) ett par röda strumpbyxor och ett rött hårband och en röd hårklämma, inspirerat av GossipGirl "Blair", fast frisyren har jag fått idén från "Serena". Men de är ju bara så snygga i den serien:) Men det blev iaf en skitsnygg Outfit :)

Festen blev jättelyckad, och efter det åkte vi hem till farbror Gunnar, våra två familjer som var där, vi satt och drack och kollade teve och skvallrade, jättetrevligt, sen vart det självklart lite Singstar!


Jag uppdaterar mer om mina dagar som "död" ;P Ska åka iväg till Borlänge nu :) Wiho, med mamsen och papsen <3

RSS 2.0