3 år senare..

Hehe, ja det känns nästan som det var så längesen jag skrev, eller okej inte riktigt!

Iaf så hade jag och Johan det hur underbart som helst i Stockholm! Bilresan gick galant, det var nästan ingen trafik alls så det gick väldigt snabbt.
När vi kom fram parkerade vi i Jakan, vid Elin. Onödigt att hålla på att snurra inne i stan när vi hade stora bilen, hotellet ligger ju väldigt centralt. Så vi tog pendeln in till stan och började med att käka, det blev på fiket inne på souk, åt en supergod foccacia med lax. Efter lunchen gick vi raka vägen in på Topman, sökandet efter den perfekta kostymen började. Efter ca 1 timme hade Johan iaf bestämt sig för en som vi skulle testa, och den satt perfekt måste jag säga. Så när Johan hade bestämt sig för den gick vi och letade jeans till mig på topshop. Hittade ett par skitsnygga slitna skinnyjeans, jag är helt kär i dem. Som tur är hade mina kära systrar lämnat en rabattkupong till oss i kassan så vi fick 20% på allt, inte helt fel!
Efter att vi var klara på souk gick vi till gallerian, inne på MQ hittade Johan en snygg vit skjorta till studenten, men de hade verkligen ingenting som skulle passa till balen, så då tog vi en tripp till topman inne på gallerian och där hittade vi en PERFEKT skjorta till balen.
Efter det kände både jag och Johan att vi var less på shopping så vi tog pendeln till jakan, smart som Johan är glömde han sitt körkort i bilen, för att hämta johans körkort, vilket vi behövde för att kunna checka in på hotellet. Men i samband med hämtningen av det fick vi ju träffa Elin en sväng, så det var värt den lilla resan! När vi kom fram bestämde vi oss för att ta en taxi till hotellet istället för tuben. Taxichauffören var jättetrevlig och tipsade om en restaurang på odenplan som tydligen markolio var delägare i.

När vi äntligen var framme vid hotellet upptäckte vi att vi skulle bo näst högst upp, det var jättefin utsikt från det rummet så det gjorde det hela ännu mysigare! Vi fixade oss inför middagen och gick till den där restaurangen som taxichauffören tipsade om, det är så synd för jag kommer verkligen inte ihåg vad den hette, men något på P tror jag..
Förrätten var nog det godaste jag har ätit, det var grillat vitlöksbröd med olika sallader på, supergott. Tyvärr valde jag en pizza som inte alls var min smak, men annars var det en jättemysig restaurang.

Efter middagen gick vi tillbaka till hotellrummet och bara mös och hade det gott! Vaknade i skaplig tid på söndagen, gick ner och käkade frulle, fixade oss och började bege oss tillbaka mot jakan. Där hämtade vi bilen och tog den mot IKEA, jag tror vi var där inne i 3 timmar om jag inte minns fel. Men vi hittade MASSVIS med bra saker, riktigt kul var det!
Efter IKEA bar det av hemåt, med ett stopp i enköping på donken, hehe men det var vi värda!

Ska lägga ut lite bilder från sthlm sen, tog inte så många men några iaf.


XoXo

Lite bilder.


Kavaj: HM
Top: VM
Jeans: GT


Syskonkärlek<3


Familjen <3

Stockholm :)

I helgen har jag och Johan 2 år<3  Det ska firas med en natt på hotell i Stockholm! Ska bli så himla underbart, först lite shopping på dagen på lördag, sen checka in på hotellet och ta det lugnt ett tag. På kvällen ska vi fira och gå ut och äta på någon fin restaurang tänkte vi! På söndagen ska vi spendera dagen på IKEA :D Längtar som en tok!! Ska bli en toppenhelg med världens bästa, kan inte tänka mig något bättre sätt att fira på!




Best Western Time Hotel heter hotellet vi ska bo på och det ligger i vasastan, så det är centralt och bra!

Torsdag

Ja, jag är fortfarande hemma och är sjuk, mår dock bättre nu iaf=) Nästa vecka är man tillbaka på jobbet igen, känns underbart. Sen till helgen blir det en tripp till Enköping, Urban fyller år så det blir kalas. Får även träffa kusinvitamin som äntligen fyllt 18<3 Grattis till henne!!  Kan knappt bärga mig tills jag får träffa henne!

XoXo

I give you my love, for ever<3


Dålig uppdatering

Ja det är dålig uppdatering från min sida nu, men jag orkar faktiskt inte skriva så mycket när jag är sjuk. Eller egentligen orkar jag väl, men vad ska jag berätta om;P Hur jag ligger i soffan och nöter O.C avsnitt efter avsnitt;P haha har gått igenom hela första boxen nu.
Sen har jag självklart setat ute i det fina vädret, katterna har fått springa löst på gården för första gången. De älskar det!!
Johan har varit underbar nu och tagit hand om mig hela tiden, passat upp på mig, lagat mat och massa annat gull.

På påskafton var vi en sväng hos mamma och pappa och åt mat, jag orkade inte vara där så länge.. Vill bli frisk NU!
Vill ut från det här huset, är less på att sitta hemma!
Idag har jag iaf spelat lite guitar hero det var himlans kul! HAha gud orkar inte skriva mer nu, har verkligen INGET skoj att berätta ;P

Ska lägga in bilder senare på min kavaj och väska som jag köpte förra veckan, innan jag blev sjuk;p


XoXo

Såå tråkigt!

Usch hatar att vara sjuk, är så uttråkad, vill göra något men orkar inte. Ställde klockan på 8 imorse, tog en tablett och ställde klockan på 10. Åt lite frukost när klockan ringde kikat runt lite på datorn nu, ställt klockan på 2 då ska jag ta en till tablett. Nu ska jag lägga mig och sova igen, hatar hatar hatar att vara sjuk, inge kul alls.

Jaja får se om jag orkar skriva ett roligare inlägg senare idag, har lite nytt jag vill visa. menmen vi får se, kanske blir imorgon.

Godnatt, nu ska jag åter bege mig till de underbara feberdrömmarna;p

XoXo


Ojojoj!!

Oh herregud, de två/tre senaste dagarna har verkligen varit hemska!

Det började i tisdags, vaknade med lite huvudvärk och ont i halsen.. tänker Äh det går över och åker till jobbet ändå, tar en värktablett och hoppas på att det ska gå över. Väl på jobbet blir det bara värre och värre, till slut orkar jag inte mer och vid 11 tar jag bussen hem. När jag kliver in möts jag av johan och jag bara vinglar fram till honom,, han hjälper mig till sängen och jag lägger mig och vilar. Efter ungefär en halvtimme börjar jag få kramper i benen, Johan blir orolig och vill inte lämna mig själv när han ska till skolan och föreslår att han ska lämna mig hos mamma och pappa, men jag övertygar honom att det int eär någon fara.
Strax efter att johan har åkt iväg till skolan blir det bara värre och värre. Till slut ringer jag till Johan och han och Hedman hämtar mig och kör mig till vårdcentralen, när jag kom dit hade jag 39 graders feber, jag fick alvedon men 2 timmar senare tog de temp på mig igen och då var jag uppe i 39,6. Efter 3 nästan 4 timmar på vårdcentralen hade de kommit fram till att jag hade en kraftig infektion i kroppen och behövde vila men ingen medicin. Men ifall att febern inte skulle ge sig fick jag en remiss till Falun på en noggrannare undersökning.

Klockan 10 på kvällen hade jag fortfarande lika hög feber och var helt borta och yrade. Pappa och mamma bestämde sig för att ta mig till Falun, där framme börjar de ta massvis med prover på mig, efter några prover kommer läkaren in och säger att de misstänker hjärnhinneinflammation och måste göra ryggmärgsprover, jag blir livrädd, (ryggmärgsprover är när de sticker in nålar i ryggmärgen, som sitter en bra bit in:S) tur nog visade de proverna inget som tydde på hjärnhinneinflammation.
Efter ett tag visar  det sig att jag har streptokocker och en kraftig influensa. jag får stanna över natten med dropp så de kan övervaka min feber samt se om kroppen svarar på penicillinet. Igår kväll kom jag äntligen hem, helt slut, sjukhussängarna är inte de skönaste direkt. Är fortfarande helt öm i ryggen efter de där proverna, och halsen värker som tusan, men läkarna trodde att jag borde vara på benen igen efter helgen! jag hoppas verkligen det, hatar att vara sjuk. Och så här sjuk har jag aldrig varit tidigare det har varit hemskt!

jaja nu är jag äntligen hemma hos älsklingen igen, visserligen kan vi inte ha någon närkontakt men bara att kunna se och höra honom på samma gång är underbart <3


Familjen<3

God förmiddag!

Sitter hemma hos mamma och pappa. Jag har nyss legat i ett härligt bad i ungefär en timme, det var helt underbart! Jag har haft ansiktsmask, peelat fötterna, rakat benen och tvättat håret. Jag känner mig sjukt ren nu=) Efter badet smörjde jag in mig med Lancome's brun-utan-sol på benen och dagcremen från Lancome i ansiktet. Resten av kroppen fick en härlig dos av DKNY's bodylotion, jag doftar underbart måste jag säga=)

Mamma och Pappa är på gyymet just nu men de bör vara tillbaka snart. Egentligen borde jag ha följt med dit, jag är  så himla otränad just nu, absolut inte tjock men otränad, orkar ingenting och tarmarna krånglar ofta;P Men det ska bli ändring på det, men det får bli efter påsk=P

Jaja nu ska jag kika lite på jackor på internet, vill ha en ny vårjacka!

XoXo


;)




Jeans: Gina Tricot
T-shirt: Gina Tricot
Skor: Din Sko
Skinnjacka: H&M
Klocka: Fuerteventura

Dagens TOPP!

BIO med Johan <3<3<3<3<3

Vi sitter här i biosalongen och väntar på att bion ska börja, ca 45 minuter kvar. Vi ska se "En Shopaholics bekännelser" den verkar bra iaf, hoppas på det.

Idag har jag även shoppat lite, visar bilder sen när jag kommer hem =)


XoXo


P.S
Malin älskar sin Johan <3

God morgon!

Klockan är strax efter 8 på morgonen och solen skiner som tusan! Kan man vakna upp på ett bättre sätt? Tror inte det va! Sitter här och äter frukost med mini datorn bredvid mig, haha den här kommer få följa med mig som en liten hund!

Jag måste ha sovit jättetungt inatt för jag vaknade inte ens när älsklingen och lasse kom hem från krogen:s vaknade typ ett tag senare och märkte att han låg bredvid mig. "är du hemma" utbrast jag i stor förvånging;p De hade varit på baren där det vankades studentfest. Hade haft lagomt kul tills en lite insident hände med L och en fjortis, Förstår inte hur man kan vara så otroligt fjantig som den tjejen var. Jag menar vad löser det? kasta lite sallad liksom? ja nu är allting bra igen mellan person a och b. Nej jag blir galen på folk som ska lägga sig sånt som de inte har med att göra, vilket de där fjortisarna redan gjort MER än tillräckligt tycker jag!

Nej nu ska jag börja fixa ordning mig för jobbet, sen efter jobbet blir det bio i Borlänge med älsklingen. Längtar som sjutton! <3

XoXo

Dagens topp 5

1. Leyla

2. Katharina

3. Nya datorn

4. Spotify

5. Keri Hilson - Return the favor


Leyla kommer nästa helg, jag längtar så jag dör!!



Jag är så snygg;P



Jag vet jag  borde bli modell;)



Nyligen har jag även skaffat Spotify, love it!

Super!

Idag har jag gjort ett superkap;P jag har köpt mig en miniPC, love it!


Nu kan jag ha med mig datorn vart jag än går;P Och den är verkligen hur söt som helst, är verkligen nöjd med mitt köp!

Idag fick man hem deklarationen, eller jag fick iaf och det borde nog de flesta=) För mig vart  det en väldigt trevlig deklaration, kommer nämligen få igen en BRA peng=) det gjorde den här dagen bättre än den redan var innan!

Idag skulle jag på födelsedagsmiddag efter jobbet (trodde jag) men en viss person hade glömt nämna att det vart ändrat till imorgon, SMARTSKAFT;PJag hade verkligen sett fram emot det här men imorgon kan jag inte, jaja det får bli en annan gång. Var ju iaf förbi idag och lämnade presenten, hoppades den passade bra iaf. =)

Nu ska jag göra ihop ett kollage med egobilder tänkte jag, lägger upp det i nästa inlägg om ca 10 minuter. Missa inte det!

April April

Ja idag är det första April, har ni lurat någon än? Jag har inte hunnit gjort det än, kom på alldeles nyss faktiskt att det är ju idag man får luras=) Får se om jag kommer på något riktigt bra skämt;)

Jag har inte skrivit på ett tag, har inte orkat sätta mig och skriva faktiskt! Dock har jag haft väldigt mycket att skriva om men har aldrig kommit till skott.
Igår var en toppendag på jobbet! Chefen har en tjej som jobbar på Kicks. Igår hade Dennis(Chefen) med sig en påse full med produkter därifrån, varje gång vi sålde fick vi stoppa ner handen i påsenoch plocka upp nånting! Det gjorde hela dagen mycket roligare och man blev mer taggad. Jag fick stoppa handen i påsen 10 gånger:D Vann massvis med fina saker. Bl a 1 foundation från Lancome, dagcreme från Lancome, Brun-utan-sol från Lancome, Bodylotion,shower creme, parfym och läppglans från DKNY, ögonskuggor och läppglans från Dior m.m. Väldigt bra grejer som jag kommer ha stor nytta utav.


XoXo

RSS 2.0