jahopp!

Sitter här på jobbet, har stängningen idag ;/ hehe ska jobba till tidigast halv 12! men kassan kommer nog ta en ganska lång stund att räkna idag eftersom de tidigare under dagen har haft problem med kassan! Men jag hoppas att det ska gå bra i alla fall!

För övrigt så har jag varit ute och sprungit med Johan idag igen <3 det gick bättre idag, tycker jag, förutom en viss träningsvärk som kändes i uppförsbackarna! Efter löpningen gjorde jag lite magövningar medans Johan spelade tennis! Idag är näst sista dagen sen har jag 2 dagar ledigt! Och gud så skönt det ska bli! Sen efter det jobbar jag 9 DAGAR!? Men men pengar rullar in i alla fall! Och det är ju huvudsaken :)

Nu är det även bestämt när jag ska åka till Stockholm :D 31 juli bär det av, och jag stannar i alla fall till den 2a sen får vi se om det möjligtvis kan bli till den 3e. Ska bli så kul att träffa Leyla, förhoppningsvis hinner jag träffa de andra tjejerna också :D Saknar dom så mycket! Utgång och shopping blir det i alla fall då :) Wihooo!

Ha det bra, nu ska jag sitta här på jobbet, hoppas alla har det bra därhemma i sina soffor;P

Yao!



Ja den supersnygga rödtotten Ashlee Simpsons nya skiva "Bittersweet World" Är faktiskt förvånansvärt bra! Jag blev chockad när jag hörde "Outta my head" som säkert alla har hört. Den är ju hur bra som helst, så jag bestämde mig för att kolla in hur det nya albumet lät, och det är faktiskt helt okej! Som alltid med ett album så kan man nästan aldrig älska alla låtar, men alla är absolut "hörbara". Jag kan verkligen rekomendera er att ladda ned det!

Min favorit är "Ragdoll"

Splended|



Timbaland är ju en kille som verkligen lyckats! Han måste ju vara en av de största artist/musikskapare sen 2007 i alla fall, alltså som världskänd då! Han har ju hållt på med musik länge! Men herregud, alla låtar han är inblandad i hamnar på alla toplistor. Några exempel:
- The way I are
- Scream
-Promiscuous girl
-Give it to me
-Wait a minute
-4 minutes
-One and only
-Bounce
-Elevator
-Dangerous
-Apologize
-Anonymous
Ja och många fler låtar har det varit och många fler kommer det bli hoppas jag!
Ett jättetack till honom för alla toppenlåtar han har förmedlat det senaste året!!

Puh ;)

Ja nu kom jag ganska nyligen hem från en springtur med min pojkvän :) Gick mycket bättre den här gången, men jag har fortfarande en bit kvar tills jag är nöjd med konditionen! Men imorgon ska vi iväg och springa igen så, jag har börjat nu i alla fall, nu är det bara att fortsätta som är "problemet" ! Jag har en tendens att typ vara skitduktig i en eller 2 veckor sen börjar jag lata mig igen! Menmen , jag måste ju bli i form tills jag ska åka utomlands i alla fall! så jag har ju till slutet i augusti på mig!

Klockan 4 börjar jag jobba, ska stänga idag igen. Det gick bättre än väntat igår att räkna kassan och sådär, det var mycket att tänka på, men jag tyckte inte det verkade speciellt svårt! 

Ha det super <3

Längesen!

Ja det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu, har inte riktigt orkat tagit mig tid! Har jobbat kväll ett pass här nu och slutat 9 varje kväll, inte riktigt vart min plan att sätta mig vid datan när jag kommer hem ;). Nu har jag varit ledig i 2 dagar och dem har jag spenderat med familjen och johan :) <3 Varit hemma med katten också, hon är inte riktigt rumsren än, så vi vill inte lämna henne ensam!

Jadu igår var jag ute och sprang med johan, hehe första gången jag tränade på flera månader! Jag vart hur trött som helst, sen springer man ju bredvid Johan som är värsta hurtig ;P tränar 2 ggr om dagen liksom! Jaja , det är bra att ha någon som peppar med sig! Nu måste jag verkligen ta tag i tränandet igen, så säger jag varje gång men ska verkligen försöka komma igång igen!

Min morgon har jag spenderat med Molly, vi har lekt lite kurragömma sen jag kom hem 8 imorse (det är hårt att ha en liten kattbebis) sen har hon legat och sovit i mitt knä medans jag kollade på "Lassiefilmen". Det var en fin film! Sen när filmen precis var klar ser jag att Molly kissar på golvet, yeaj vad glad man blir då;p

klockan 4 börjar jag att jobba idag, ska bli min första dag som jag stänger! Men det ska nog gå bra tror jag, jag slutar vid halv 12 men vi får väl se om jag är klar med kassaräkningen till dess, de flesta säger att det tar ganska lång tid första gången! Men men det ska bli spännande!

Jajustja, igår natt låg jag och nötte hela första säsongen av Gossip Girl, guuud vad bra den serien är! Kollade på det när det gick på tv förut men missade flera avsnitt och då ville jag inte kolla vidare eftersom jag missat så mycket! Men nu har jag sett hela säsongen och jag kan knappt vänta tills säsong 2 kommer! Bästa serien som någonsin skapats!

Blir så less|

Fan Sverige, ni spelade verkligen inge bra ikväll! INGEN på planen som utmärkte sig i det svenska laget, jo Kim Källström när han fick komma in! Men HALLÅ Lagerbäck vad gör du? Ett byte kvar liksom? Varför inte använda alla, sätt in Sebastian Larsson!! Och kul för Allbäck att komma in när det är 10 minuter kvar? Han fick inte ens känna på bollen! Nej jag är riktigt irriterad, särskilt eftersom Lagerbäck sabbade matchen mot Spanien som de kunde vunnit om han bara inte hade bytt in Rosenberg som är totalt värdelös!
OH nu vill jag inte kolla EM nå mer!!

Jaja, nu blir det sängen för mig! Ska jobba imorgon, iofs börjar jag inte förrän 3 imorgon men måste ju upp och ta hand om min lilla kattunge ;P Sen ska jag förbi hemslöjden och hämta en leksandsdräkt som jag ska ha när jag jobbar midsommarhelgen! Snyggt va?! :P



Nervös ;P

Sitter här vid datan o väntar på att fotbollen ska börja! Herregud vad nervös jag är, Sverige måste vinna om de ska kunna gå vidare till kvartsfinalen! Men om bara Zlatan spelar lika bra som han gjort tidigare och kanske till och med håller hela matchen så borde det inte vara några problem :) Och sen om Mellberg kan vara så bra som han var mot Spanien då vore det kanon!

Har ett litet musiktips ;) Ladda ner så många låtar med Tegan & Sarah ni kan hitta, verkligen skön musik att lyssna på om ni frågar mig! Skönaste låten hittils är I know, I know, I know! Men alla är värda att höras! Ska ladda ner lite mer musik imorgon, se om jag kan hitta något jag kan tipsa om!

Har även varit ute med min lille misse idag ;P hehe första gången hon är ute en längre stund, hon var rädd och nyfiken på samma gång, gud så söt hon var när hon smög omkring på gården! Älskade Molly<3

Snart är det midsommar också :) Firas med Ida och hennes gäng plus Johan och David med flera :) Ska nog bli mysigt! Synd bara att jag jobbar både på midsommar och dagen efter! Men som tur är börjar jag inte förrän 3 dagen efter! Så man kan vara ute sent utan att behöva gå upp tidigt!

Efter den 25 juli nån gång där sticker jag till Leyla :D <3 GUD så jag längtar!!

Style Of Malin |

  
Jeans: Lager 70
Linne: Topshop
Väska: h&m



Byxor: Mexx
Linne: Mammas


Kjol: h&m
Linne: h&m
Skärp: h&m
Skor: Din Sko

 
Klänning: h&m
Skor: Einars


Shorts: Jack&Jones
Linne: Topshop (Kate Moss)

Kate Moss | Agent Provocateur



Kate Moss gör comeback och blir fotad för Agent Provocateurs nya kollektion, underkläder för bröllopsnatten!

Jobb :)

Idag har jag jobbat min första riktiga dag :) fick sitta och svara i telefon och ta emot utcheckningar och incheckningar :) Det var faktiskt riktigt roligt, allt gick bra och inom kort har jag nog lärt mig allt det här :) Ska jobba nästa gång på Lördag och då börjar jag med schemat, så sen är man igång med jobbandet :)

Vill också bara påpeka att min lilla katt är världens gulligaste, jag älskar henne<3 och hon älskar mig med :D !
Längtar till imorgon, då blir det en heldag med Älsklingen <3 det kommer bli great:)

Sen på lördag spelar ju Sverige igen, det kommer bli great!!


XoXo ;P

ZLATAN <3

Heja Sverige!! :D Så himla skönt att dom vann första matchen!! OCH hur skönt var det inte att Zlatan ÄNTLIGEN fick göra mål ?! Sån lycka jag kände!! Blev lite blöt i ögonen! Tji fick ni, ni som inte trott på honom medans vi andra trogna fans alltid vetat att han är Kungen :D
Synd bara att de antagligen ska spara honom i matchen mot Spanien, de hade behövt honom där, men men vi får väl hoppas att de ändrar sig! De har ju trotts allt till lördag på sig !!


HEJA ZLATAN HEJA ZLATAN <3 Min IDOL!!!!!!!



Topshop



Ja tack ;)
24 £ på Topshop

| lovable

                                                   




Av älsklingen och Lena fick jag detta :) Är helt överlycklig att jag fick mina älsklingsskor <3
Har ju kollat på dem ett tag nu, och ni som läst min blogg förut har säkert märkt att jag lagt upp
dessa underbara gladiatorsandaler förut <3 TACKTACKTACKTACK! :D
Ni är bäst ni med <3

Wiho :)



Tack mamma och pappa ni är bäst <3
Fick en resa i studentpresent :D
Antingen ska jag åka med Pappa, och
då blir det nog Barcelona, eller om
jag har tur så får Leyla ett sommarjobb
och då sticker vi någonstans :)

TACK igen mamma och pappa <3






Grattis älskling <3



Min snygging klarade teoriprovet igår :D !
GRATTIS till honom, klarade det på första försöket
och allt! Riktigt stolt över dig :)
Nu är det bara uppkörningen kvar!!

Älskar dig mest av allt <3

Fy fan vad jag är bra!

För jag har tagit studenten ;)

Oh jag kan inte beskriva hur skönt det känns :) känslan när de sa "mössor på" i kyrkan :) gah!
Och våran klass ägde ju flakåkningen i alla fall, SPEI 3 lätt bästa klassen !!
Typ halva släkten kom hit också :) det var riktigt trevligt <3 saknat dom tokmycket,
speciellt Jossan <3
Och balen var jättetrevlig också, studentveckan kan ju ha varit en av de bästa
veckorna i mitt liv! <3 Galan var också trevlig, lite dåligt med filmer från de
olika klasserna! Men annars kanonkul;) 4 av 5 toasters.
Jag var ju toknervös för att bli årets toffel, men den kategorin hade de
tack och lov tagit bort :) Det bästa på galan var ju definitivt årets flopp,
haha kan inte beskriva hur bra det kändes :D

Och igår, äntligen fick jag ju min älskade bebis :) <3
hon e helt underbar och hon verkar tycka detsamma
om mig! Hon sover med mig och ropar på mig
så fort jag är borta ;P Toksöt min lilla Molly <3


Nu har man ledigt en vecka då sen börjar jobbet :)
känns ganska bra faktiskt! Kommer ju tjäna cirkus 33 000 :D
Caching*

SO long suckers ;) <3

Bilder från studenten kommer senare;P

Molly<3


Idag kom hon :) min
lilla prinsessa <3
Älskar henne redan,
hon är helt underbar!!


Sötaste och minsta
kattungen ever <3



























<3



Jag älskar dig <3

Färdig till balen



När jag var färdig inför balen och väntade på älsklingen <3

Jag hade ingen kamera med mig till balen men ska försöka få tag på bilder
så lägger jag upp dem då :)

:)


Ja i helgen har jag ju såklart inte bara festat;)
På lördagen när jag och Johan vaknade
så begav vi oss ganska direkt till
Granngården, jag skulle nämligen köpa
lite grejer till min lille kisse :)
Jag köpte matskål, leksaker, borste,
schampoo och lite såna saker!
Medans jag och Johan stod och tittade på
alla söta kattsaker, traskade Johans pappa
iväg och tittade på grillar, han fastnade för
den på bilden där och slog till ;P hehe!
Ja så våran för och eftermiddag gick åt
till att montera ihop en grill ;) hehe, eller
jag låg i solen som mentalt stöd medans
Johan och Micke slet i hettan :) !

Riktigt snygg grill måste jag säga!

Klassfest ;)

Ja, igår var det då klassfest igen :) Hur trevligt som helst! Det var hemma hos Oliver och vi grillade och hade det mysigt! Vi spelade kubb och bara hade allmänt trevligt :) VI hade turen och fick med oss Viktor Nilsson också det var grymt kul att träffa "discokungen" igen! Hade verkligen en jättetrevlig kväll!! Allt känns så himla bra nu till studenten, livet leker verkligen! Sommaren är äntligen här och allt är så jäkla underbart :D STUDENTEN PÅ TORSDAG! Kan inte bli bättre, sen finns det ju alltid folk som man kan skratta åt, men kul att dom kan roa alla i alla fall ;) HAHA!
Ja vi drog ju till Luckan efter en SUPERBRA kväll hos Oliver, riktigt bra med folk där :) men jag gick hem lite tidigare efter en incident, trist för det hade kunnat bli en perfekt kväll! Men det är på Torsdag det smäller så då blir det partaj av!

I fredags var det då Bosporen som gällde, gick dit med David och johan :) Trevligt trevligt! Johan och David drack öl efter öl hehe medans jag satt och smuttade på min smirnoff ;P har/hade ju magkatarr så var tvungen att ta det lite lugnt inför Lördagen! Men riktigt trevligt var det, trevligt folk där också eller vad säger ni pojkar?
Efter Bosporen drog vi iväg till Östlunds flickvän Andrea som fyllde 18 år och hade fest :) Jättetrevligt där också :)
Sen vidare iväg på Baren, jag hade väl inte så jättekul inne på baren, var nykter och hade ont i magen så jag gick hem till Johan och la mig medans han och David festade gärnet ;) Tack killar för en trevlig fredag!

Ikväll blir det nog till att vara nykter tror jag! ta det lite lugnt :) måste ju tänka på min stackars mage!


SPEI 3

Sommarkänslor :)



Så Himla Gott!

LAX!

Lax kan ju vara den godaste maten någonsin!
Funkar jämt, särskilt nu till sommaren
när man vill ha något lättare!

Jag kan ju säga att lax kommer vara mitt
leverbröd i sommar :) Lax och tonfisk
med massa sallad och creme fraiche,
det är grejer det!


Sen självklart jordgubbar och Calippo Cola ;)
Fast var för sig då ;)


MUMS!

RSS 2.0