Valborg

Ja imorgon är det valborg :) Ska bli mys och grillning med vännerna :)
längtar riktigt mycket faktiskt, blir en hel del lek och bus tror jag nog ! (A)
Börjar med att vi ska hem till Eddie, börjar nog med grillningen ganska direkt :)
Sen blir det lekar och sådant sen kanske en sväng in på noret för att kolla om det
händer något roligt :)

Hoppas alla får en trevlig valborg!!



XoXo

Ikväll :)

image106


Kvällen räddas av mitt favoritprogram :)
Behövs verkligen efter den här dagens slit och pluggande ;)

Today's

image105




<3

Ja som sagt så firade jag och Johan 1 år i fredags :) Det kändes helt underbart <3 <3

När vi hade slutat skolan gick vi hem till honom :) Vi skulle på husvisning i Alvik med hans familj;P huset var väl helt okej, men kanske lite mycket att jobba med ;P men mysigt att åka iväg att kolla!
När vi kom hem gick jag och älsklingen iväg och handlade lite till middagen :) Vi köpte kött och strips och sallad osv. När vi kom hem började vi med grillningen:) Älsklingen var grillmästare, jag kollade på medans jag busade med Moa på gården ;) Maten blev HUR GOD som helst :D vi grillade majskolvar också:D mums mums!!
Sen efter det tog vi det faktiskt bara lugnt hela kvällen, bara mös och hade det gott :)

Älskling det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig <3


Jag Älskar Dig, Johan Lundström <3

25 April 2008

Jag och min underbara Johan firar 1 år <3 <3
Finns ingen som du! 25 april 2007 är och kommer alltid vara den bästa dagen i mitt liv!!

image101
25/4-07- för alltid <3


   

Sol & Värme :)

Äntligen har solen kommit till oss igen :) Som jag har längtat efter den! Idag har varit den varmaste dagen på året tror jag nu, och är det inte underbart? Det känns inte som att något kan gå fel när det är så fint väder! Idag så "flyttade" Johan hem igen ;/ Känns väldigt tomt utan honom här hemma kan jag lova!
Det började med att jag kom hem från skolan vid ungefär 12, vi hade nationella prov i Svenska B idag så vi fick sluta när vi var klara :) Provet gick hyfsat tror jag nog! Ja jag kommer hem, det är INGEN hemma, mamma o pappa var påväg men hade en bit kvar! Jag ringer Johan, och säger att jag saknar honom som en tok, sen bar det av, iväg till honom :) vi la oss på en filt ute i solen med lilla Moa, hihi hon är så söt den lilla skrutten. Johan skulle gå in och leta efter en leksak till henne så vi kunde busa med henne, men det slutade med att han kom ut med en tröja till henne som det stod singel på ;P Alltså jag tror ALDRIG att jag har sett något sötare :) helt sjuuukt :)
Ni kan ju inte göra annat än att hålla med? :)

      
Världens gulligaste pluff <3

I alla fall så busade vi med Moa ett tag, sedan körde Johan hem mig :) Jag bestämde mig för att jag skulle plugga när jag kom hem, jag la mig i sängen med psykologiboken, och "poff" så somnade jag (A) . Jag kunde inte kämpa mot sömnen ;) Jag sov i kanske 2 timmar , sedan upp åt lite mackor med mamma , kollade lite på teve :) sen satte jag mig här vid datan och skulle underteckna min deklaration eller något sånt ;) Medans jag ändå var inne på datan kollade jag runt lite, hittade en kul grej så var bara tvungen att ringa Josephine :P vi pratade lite strunt, planerade lite inför Lördag, kanske blir lite brännboll om vädret håller i sig :) Efter det ringde jag Johan, saknade honom som en tok fortfarande, så vi bestämde att jag skulle komma hem till honom (igen) . Så jag gick en liten promenix dit mös o kramades med honom, vi tog med Moa på en promenad, sedan mös vi lite till sedan gick Johan med mig hem, och nu sitter jag här :) Saknar honom så det gör ont, kommer inte kunna sova inatt! Har inte min älskling som skyddar mig mot alla nattens monster ju ;/ ;) men det ska nog gå bra!


XoXo Malin

Tisdag!

image96 










Tisdagens klädval :)







Söndag

image95
Första kvällen jag och Johan var ensamma hemma :) Vi lagade lax till middag med potatis till och kall sås och majs:) Det var fruktansvärt gott!!

Vi hade även bakat en kladdkaka till efterrätt, den var helt gudomligt god:)
Recept:
Blockchoklad 175 g
Smör 150 g
Ägg 2 st
Socker 2 dl
Mjöl 2 - 2 ½ dl
Kakao 2-3 msk
Vaniljsocker 2-3 tsk
(Ugn 200 grader)


Efter att vi hade ätit klart och dukat av spelade vi alfapet medan vi kollade på teve:) Jättemysig kväll måste jag säga, jag älskar min Johan mest av allt :) <3

Tisdag!

Har precis kommit hem, slutade tidigare idag än vad jag trodde så jag o Josephine åkte lite bil, Johan följde med också :) Först hem till henne o hämtade böcker, sen till körskolan för johan skulle ha lektion klockan 2 (trodde han) vi satt där och väntade länge, men det var tydligen klockan 3 ;P När vi hade väntat en stund åkte vi till Hemköp och köpte lite glass istället :) Ben&Jerrys, den kan man alltid lita på! Vi satte oss i solen och njöt av glassen, sedan bar det av till körskolan för att släppa av Johan (igen) , på riktigt den här gången ;) .

Efter det åkte jag och Josephine till Rebecca på Fabriksbutiken, tänkte hälsa på henne lite, det är så otroligt tomt i skolan när Jennifer och Rebecca är på praktik! Inte nog med att Johanna o Sofie är borta på dagarna ;P Blir liksom bara jag och Josephine kvar ;P men vi roar oss bäst vi kan ;) !

Imorgon är det nationellt prov i svenska B , jag är väääldigt nervös för att det här provet hänger ganska mycket på mitt betyg, måste skriva bra för att få ett VG ;) men det ska nog gå bra tror jag! Sen har jag muntliga delen kvar också, men det känns ändå som jag har ganska bra koll på vad jag ska säga! Sen är det psykologiprovet också :S Oh Herregud säger jag bara, så himla många sidor!! Det blir till att plugga det hela dagen imorgon och på torsdag! Men idag ska jag spendera eftermiddagen och kvällen med älsklingen eftersom det är sista kvällen vi är ensamma hemma! Mamma och Pappa kommer hem från Åre imorgon så efter det ska Johan "flytta" hem igen;)
Har vart helt underbart att ha dig här älskling!! <3


Jaja , nu ska jag lägga mig o slappa vid teven för jag är heeelt slut!!


XoXo

Outfit

image93 Torsdagens ;)

Fredag morgon!

Sitter i skolan, börjar egentligen inte förrän kvart över 10 ;P det låter säkert jättekonstigt, men jag kunde inte sova, Johan började 8 så han gick upp o först låg vi o kramades lite sen när han hade gått upp kunde jag inte somna om! Så då tänkte jag varför inte göra lite nytta och åka till skolan och plugga lite innan jag börjar, och så blev det :) har setat och pluggat psykologi nu i lite mer än en timme :) ska snart fortsätta tror jag, men får se om jag orkar!

Igår och tisdags var jag på gymmet, är väldigt stolt över mig själv faktiskt ;) känner verkligen att det går bättre och bättre för varje gång jag tränar, och roligare blir det också, känns verkligen som att jag vill träna varje dag :) Jag och Johan ska nog ut och springa idag också :) ska bli skönt! Älskar att springa :)

I dag kommer Ida Strete hem :) så imorgon ska vi till Etage , Adam Tensta är ju där, så det lär ju bli ganska tätt med folk :D längtar tills min älskling fyller 18 så han också kan följa med, saknar han på dansgolvet ju ;P <3

Jaja har inte så mycket med fantasi just nu, men jag ska lägga upp lite bilder ikväll och skriva lite till då ;)


XoXo

Johan Lundström <3

image89



Jag älskar dig! Av hela mitt hjärta
Älskar jag dig, du är det finaste jag vet!
Du är den bästa vän jag någonsin haft,
du läser mig bättre än någon annan!
Jag älskar dig mest av allt Johan<3
Jag vill alltid vara med dig,
Ingen annan duger åt mig,
Det finns BARA du <3






   

Körkort ;)

image88







"Julius den allsmäktige"  tog körkort idag :)
Grattis Polarn ;P












Today's ;P

image87

Hehe inte så exklusivt, men ruskigt skönt :)

Topshop - as always ;)

image84  image85  image86

                        25 £                                                 40 £                                            40 £

R.I.P Engla

Det är klart nu, Engla 10 år, är död! De har hittat mördaren , han erkände igår! Han erkände även mordet på Pernilla i Falun för 8 år sedan!! Är det inte helt FRUKTANSVÄRT!? för det första att någon kan vara så sjuk att gå på en stackars liten flicka som är påväg hem efter att ha spelat fotboll med några kompisar? VEM är så sjuk i huvudet att den kan komma på en tanke att den vill döda den personen? Vad har hon gjort för skada? Sen den andra saken som är helt fruktansvärt, HUR kan det ta ÅTTA ÅR att hitta mördaren till Pernilla? 8 ÅR !?!?!? Har vi inte bättre poliser i Sverige än så? Det är ju PINSAMT! Jag blir så fruktansvärt ARG! Hur kan det få gå till på det här viset? Om polisen hade kämpat lite o verkligen jagat mördaren kanske Engla hade levt idag?
Och vill ni höra något ännu värre!? För ungefär fem månader sen fick man ett tips på denna man, att man hade källor som sa att han var mördaren till Pernilla, men vad gjorde polisen? INGENTING de lät pappret ligga där och gjorde INGENTING åt saken, tänk om de hade lyft på sina arslen o letat efter honom, tagit fast honom!! Då hade säkerligen Engla levt idag!
PINSAMT säger jag bara! Och FRUKTANSVÄRT!

Alla mina tankar till Englas och Pernillas familj <3


Månadens Tiptop ;)

image83

Färsk ananas är verkligen något som jag har frossat i
 på helgerna den senaste månaden :)
Det är RUSKIGT gott, och nyttigt, ett bra tips för er
som försöker akta er för sockerbomberna ;)
Mumsigt, bara att äta som den är :)
 eller med andra frukter till, välj det som passar dig bäst!

Måndag :)

image81

Idag är vi lediga från skolan :) det är s.k  "a-dagar" , ledig imorgon också! Riktigt skönt faktiskt, att få en extra lång helg är aldrig fel :) Idag har jag även varit på anställningsintervju :) det gick bra, tror jag i alla fall :) de verkade ganska nöjda med mina 4 somrar på sommarland ;) hehe där ser man det lönade sig i alla fall! Skönt det! Imorgon ska jag utnyttja mig lediga dag med först ett pass på gymmet och sen efter det blir det plugga till naturkunskapsprovet som vi har på torsdag, känns som att jag vill få ett bra resultat! Lite religion ska jag också försöka hinna med! Måste få klart alla punkter på "veckans lista" , något som jag och Josephine börjat med för att vi inte ska skjuta upp saker!

Har för övrigt haft en underbar helg:) Som ni vet träffade jag ju tjejerna i fredags, sen har jag spenderat lördag och söndag med Johan <3 vi hyrde filmer i lördags o igår spelade vi alfapet med hans syster och farmor :) riktigt mysigt hade vi!! Johans föräldrar är i England nu men de kommer hem imorgon :) Har saknat dom lite ;P


Nej nu blir det matlagning sen ska jag sätta mig och plugga lite religion!


XoXo

Tjejmys <3

Ikväll har vi haft lite tjejmys :) det började med att jag först följde med Josephine hem efter skolan , åt middag där sen bar det av in till Leksand för att köpa blockchoklad, hämta min laddare och sedan till Michaela:) Vi plockade upp Jennifer och Johanna på vägen dit och senare hämtade vi även Rebecca :) Hemma hos Michaela började det med att vi bakade en kladdkaka samtidigt som vi kollade på talang :) Oh den där tjejen som var 10 år och sjöng :O herregud vilken pipa! Jag rös i hela kroppen, kände till och med att håret reste sig på kinderna ;P inte för att jag har skägg om ni tror det nu ;) ! Sen efter talang så sjöng vi Singstar :) riktigt mysig kväll :) tack Michaela för att vi fick komma till dig! Var längesen jag träffade alla tjejer samtidigt!! <3 Love you Guys ! <3 <3


Imorgon blir det ett Step pass :) Med jennifer och Josephine :) Go girls , kämpa för beach 08 :)



XoXo

James Marsden

image80

En till anledning att se "27 Dresses" ;) Eller vad säger ni?

27 dresses

image79

Se den!! Hur bra film som helst, från skaparna av "Devil wears Prada", gillar ni den filmen kommer ni gilla den här!
Verkligen en film att rekomendera!!

Topshop

image78   image72   image73
                     16 £                                                18 £                                                 18 £


image77           image75            image76

                    28 £                                                28 £                                                      28 £

Today's

image70

Träning :)

Jag har varit riktigt duktig med träningen nu de 2 senaste veckorna :) Förra veckan var jag på gymmet på tisdagen, hade idrott på onsdagen, var ute och sprang på torsdagen sen så var jag på Step-hlm på lördagen :)
Den här veckan var jag på gymet i tisdags, kickboxning på idrotten igår sen ett powerbar pass igår också med maximal styrka :P Jag har världens träningsvärk idag ska jag tala om ;) men imorgon blir det step igen:) så det är bara att träna bort träningsvärken :) Är riktigt stolt över mig själv!!

Ja just ja, idag ringde de från Leksand strand :D jag ska på anställningsintervju på Måndag :D Allt känns riktigt bra just nu!

Ikväll blir det plugga o skriva tränings- och mål scheman :)

Skriver kanske några inlägg senare ikväll :)

Josephine&Malindag :)

image69


Har varit hemma hos Josephine idag, hon var barnvakt som vanligt på tisdagar :) Först slingade vi mitt hår, sen bakade vi lite scones o mös :) var riktigt trevligt , vi har lätt de snyggfulaste brillorna ;) <3


XoXo

Today's

image67


Observera Brillorna ;)


Long time!

Ja nu har jag varit lite dålig på att skriva igen, så jag tänkte lite kort berätta om vad som hänt sen jag skrev senast :)

Ja i fredags kom då jennifer till mig på kvällen, vi gick och hyrde film en film på OK, Dold Identitet, vi skulle kolla på den med Johan och David :) Jag tyckte det vart en lyckad mysig kväll, men pojkarna gillade inte riktigt filmen, jag tror det kan bero på att de inte fattade handlingen ;)


På Lördag morgon när väckarklockan ringde vid 9 så var jag tokpigg och det var inte så populärt hos Jennifer ;) hehe jag kan inte rå för att jag är sjukt morgonpigg :P Vi gick upp så tidigt för att vi skulle iväg på Step-hlm , Josephine kom och hämtade oss :) Sjukt jobbigt pass ska jag tala om ;P Jag trodde att jag skulle dö ;) men det gick bra och det kändes ju skönt efteråt =)
Efter passet träffade jag min älskling <3 vi bara mös o pös hela dagen och kvällen :) <3 Och sen på söndagen åkte vi till Borlänge på morgonen och småshoppade lite :) På eftermiddagen åkte jag hem till Chrille för han fyllde år :) Vi fick mat, världens godaste gulaschsoppa :) sen Daimtårta till efterrätt :) Trevligt att träffa chrille, var ett tag sen :) Congrats big ga(u)y <3

Ja det är väl min helg i stora drag :) Hoppas alla andra har haft en lika bra helg som jag :)


XoXo


Friday night

image66

Ja, jag ska spendera min fredagskväll med den här sköna bönan :) Hon kommer med tåget vid 9 då ska jag gå och möta henne så ska vi hyra film :D Long time no see honey! <3

För övrigt så var den här skoldagen överskattad ;P Framtidsmässa, tss..
men lunch på siljan var mysigt, salladsbuffén är aldrig fel :)

Puh :)

Nu har jag sprungit en sväng, eller sprang typ ut strax innan 8 o kom hem igen strax innan 9 :) det var verkligen hur skönt som helst! Jag har verkligen längtat efter det här!! Jag var väl lite ringrostig men det gick mycket bättre än jag trodde så jag är nöjd :) Nu ska jag lägga mig i sängen med en bok och kanske en kopp te, sen är det dags för mig att sova ;P Börjar 8 imorgon så måste få min sömn ;P !

Imorgon blir det nog mysa med jennifer :D det kommer bli great <3

XoXo

Snyggt :)

image65

Thursday

Sov hos min älskling inatt :) Känns så fruktansvärt bra att vakna upp och se den vackraste människan i världen det första man ser <3 Är så himla kär i min Johan, finns ingen som är så bra som honom :)
Dagen började bra, var inte så himla trött på morgonen, jag och Johan åt frukost i skolan, sen sprang han iväg till idrotten och jag gick iväg till min första lektion! Jag är så himla stolt över mig själv, jag har varit på ALLA lektioner den här veckan :) känner verkligen att jag måste bli seriös med skolan nu när studenten börjar närma sig!
Hade mitt prov idag också , jag tror att det gick bra, det kändes som det i alla fall :) Skönt att ha det avklarat, var ganska nervös faktiskt ;P Men nu är det ur världen så nu är det bara att sikta in sig på nästa prov, tror att det är i naturkunskap, men vet inte helt säkert!

Imorgon är det framtidsmässan i skolan, det ska bli intressant, vi får gå på olika föreläsningar :) Jag tror att jag ska gå på en om arbete utomlands sen vet jag inte vad den andra blir! Men kul kommer det bli i alla fall hoppas jag :)
Sen efter det är det ÄNTLIGEN helg :) den är efterlängtad, på fredag har jag inga planer alls, blir väl kanske mys med tjejerna <3 , sen på lördag ska jag träffa älsklingspojken :) <3

Nej nu ska jag skriva ut lite CV:n och personliga brev och sen ska jag ladda upp för årets första springtur utomhus nu när vädret tillåter :) som jag längtat!

image64



XoXo

Nödlögn

Det är klart att med lögnen
kan man både fly och flyga
Jag ljuger, ja jag ljuger medvetet
varenda dag för mig själv och för andra,
kalla det dikt, kalla det feghet
Jag gör det roliga, roligare
och drar ifrån hälften av min smärta
Jag tiger sammanbitet tyst om min sorg:
också ett sätt att ljuga

Jag är stolt och sårbar
såra mig inte med tröst eller medlidande
jag drar mig tillbaka till ensamheten
jag flyr och flyger med lögnens vingar
vilar mig från min smärta och sorg
Visst känner jag till sanningen
bakom min nödlögn
men är ej tillräckligt stark
för att dra fram den i ljuset

Skriven av:
Maria Wine

RSVP

Kenneth Cole har startat en kampanj för att hjälpa hemlösa :) Till sin hjälp har han tagit ingen minde än , John Bon Jovi :) Jag klagar inte på bilderna , Rawr ;)

image62  image63

Jag blir så himla glad när kändisar ställer upp på sånt här :) De växer i mina ögon då!

Love & other Stories

David Drebin har publicerat en bok, "Love & other Stories" en bok där bilder speglar för kärlek i alla olika sammanhang :)
image57

     

Det är en bok som jag gärna skulle införskaffa :) Vem behöver text när en bild säger mer än tusen ord :)

dangerous

image50

Always think twice...

         

29 mars

I Lördags så var jag och Johan en sväng till Borlänge :) Han fick övningsköra dit och hem för hans mamma skulle ändå dit och jobba hela dagen så medans hon jobbade spenderade vi våran tid på kupolen till klockan 4 :) Vi började med att titta runt i affärerna, jag hittade ett linne, sen köpte jag hårfärg sen ett par skor till balen :) Johan köpte ett par byxor :) skitsnygga var de! Sen när vi hade tittat klart så gick vi för att äta på Waynes :) det var riktigt mumsigt , scones med creme cheese o marmelad:D sen lite fika på det, men tårtan jag tog tyckte jag inte om !! ;P

   
       Malin        <3      Johan


Ja sen efter vi hade fikat klart så gick vi in till stan, det var dags att gå på bio medans vi väntade på Johans mamma :) Vi bestämde oss för att kolla på filmen "Horton" , en barnfilm som handlar om en elefant som ska rädda en värld som lever på ett korn ;) hehe den var JÄTTEtöntig men väldigt rolig! Skulle lätt kunna se den igen.
Jaja efter bion åkte vi i alla fall hem , Johan körde hem också och det gick jättebra för honom :) Längtar tills han tar körkort, gud vad vi ska åka då ;P
Hade en underbar helg med min älskling <3

image49

Karl Lagerfeld

Asså jag vet att jag är lite efter men jag blev så fruktansvärt imponerad när jag såg på tv att han haft en modevisning, på KINESISKA MUREN, det är ju hur coolt som helst! Det ska vara han att komma på den idén :) Han lyckades verkligen, och tänk först i världen med det var han också! Det tog honom 1 år att få tillstånd till det. Det var riktigt populärt ska jag tala om, Kate Bosworth var en av alla kändisar som var där och bara var tvungen att se det!
Hehe Mr Lagerfeld hade också som kommentar att den kinesiska muren var byggd för att användas som catwalk ;)

Kolla bilderna :)

         


Today's

image39

Linnet/klänningen är köpt på Vero Moda :)

Längesen

Jag bloggade sist nu, men min blog har varit så himla konstig, har inte kunnat logga in över huvud taget ;P Höll på att bli galen där ett tag ;) Men nu ska jag blogga på som vanligt igen :) har lite saker på lager som jag ska publicera tänkte jag, men det får bli en annan kväll för hela min kväll måste gå till plugg, plugg och åter plugg! Så himla trist, men vad gör man inte när man bara har ett år kvar! Det är det som får mig motiverad!
Har prov i Internationell Ekonomi på torsdag, 3 kapitel så det ska jag plugga till hela kvällen, har laddat upp med lite "Ben&Jerry's" typ den godaste glassen ever ;) okej den är lite dyr kanske men den är ju så himla himla god , kommer inte kunna äta vanlig glass efter den här (A) . Ni borde smaka den , här i Leksand finns den att köpa på Hemköp för 50 kr :) det finns MASSOR med smaker, än så länge har jag bara provat en som är chokladglass med marsmallows i, kommer inte ihåg vad den hette och idag köpte jag en som heter "New York super fudge chunk" det är chokladglass med vita o mörka chokladbitar i o sen nötter :) MUMS säger jag bara !


Skriver ett inlägg lite senare om jag hinner och orkar efter att jag pluggat klart,
Wish me luck ;)

Sophie

Sophie cannot finish her dinner
She says she has eaten enough
Sophie's trying to make her self thinner
Since she has eaten too much

And her brother say's you're joking
And her mother's heart is broken
Sophie has her hard time coping
And besides Sophie's hoping

She can be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
just to fit in, in the ordinary world
just to fit in, like an ordinary girl

Sophie's loosing weight by the minute
How did things get this bad
Sophie's family they don't understand it
They gave her all that they had

And her sister wont stop crying
Cause her father say's she's dying
Sophie said she's really trying
problem is Sophie's lying

She can be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
just to fit in, to the ordinary world
just to fit in, like an ordinary girl

How did she get this way
How did she get this way
She's trying to hide it
What does it takes to say
what does it takes to say

She's dying
Sophies dying

RSS 2.0