King Of Pop



Jag ääälskar den här låten! Men MJ kommer alltid leva kvar, precis som Elvis! <3

R.I.P Michael Jackson

Usch det känns helt overkligt att gå in på aftonbladet och se "MICHAEL JACKSON DÖD" ????
Han dog igår i hjärtinfarkt:s usch jag ryser av bara tanken!
Världens största stjärna är död? Och precis innan hans konserter skulle dra igång också!


Nej det här var ingen rolig nyhet, nu blev jag lite down...
Älskar hans musik, den e "one of a kind"

XoXo


Bästisfestis ^^





Back again,

Ja då var man hemma igen då, kändes väldigt jobbigt att åka hem igen, lämna Leyla och så.. Det enda positiva med att komma hem var att träffa min älskling igen, guuud så jag saknat honom. Det blir ju så när man bor ihop och är ifrån varandra! Var iaf underbart att få sova ihop igen=) Älskar dig Johan, det vet du!

Meeen:D på fredag åker jag tillbaka igen!!! Och då kanske Johan och Lasse åker med! Hoppas på det, skulle vara himlans kul! Underbart att åka dit igen så snart iaf!



Nej nu ska jag jobba, XoXo

Vilken kväll!

Oh herregud så sliten jag är, ställde klockan på 10 imorse för att jag ska hinna packa allt och så! Jag hade så fruktansvärt roligt igår så det finns inte,, först åkte vi in till stan för att möta upp Sophie och Carro, sen gick vi in på Fridays nere på stureplan, och där drack vi helt underbara drinkar, särskilt apple tini och strawberry rush(tror den hette så), den sistnämnda kan vara det godaste jag druckit i hela mitt liv!! 1000 kr försvann bara sådär:P men det var det lätt värt! Särskilt när vissa drinkar blev vääääldigt billiga ;)

Efter Fridays gick jag och Sophie vidare till Sturecompagniet, leyla och carro drog till vällingby för någon hemmafest. På sture var det ganska mycket folk och bra musik så det var kul att få dansa av sig lite. Extra kul eftersom det är 25-årsgräns där;P

Den här kvällen slår alla gånger jag har vart ut i Leksand sammanlagt;P Så ska man "snart" åka hem igen, fan vill inte, jag vill stanna kvar här! Älskar stockholm och allt som hör till!


XoXo,

Snart blir man en småstadslooser igen då;)

Stockholm=)

Ja sitter här hemma hos Leyla och laddar upp för utgång:) Dricker goda drinkar och poppar musik! Sååå underbart att vara här igen!!! Och imorgon åker jag hem igen, lite ångest har man ju, stockholm är faktiskt mitt andra hem! Trivs som fisken i vattnet här!

Igår var vi på någon fest i Solna, den var väl sådär, men alltid kul att vara med leyla! Fast igår gjorde jag nog det pinsammaste man kan göra;P jag ramlade i bussen mot solna;P haha jag hade mina skyyyhöga klackar, och så när jag klivit på bussen började den åka innan jag satt mig, och "tjopp" sa det så låg jag ner! haha blanda inte höga klackar med vin och bussar säger jag bara;P

Nej nu ska jag dricka vidare, och byta om! E taggad som satan! Det här livet är såååå mycket fräschare än lyckliga huset på en lördag :P


XoXo småstadsloosers;)

Balen 09






Helt underbar kväll! Tack för det <3


Fler bilder finns på FB..

<3


Knäpp och knäppare;) <3

Update.

Jag är dålig på uppdateringar nu, men det är väldigt mycket att göra nu! Har mycket att göra på jobbet och vääldigt mycket att göra hemma, renoveringen är i full gång och det är bal imorgon och Johan tar studenten på torsdag, full rulle alltså:p
Igår målade vi klart i vardagsrummet iaf, GRYMT snyggt, så idag ska vi börja flytta in grejer där=) Nu är det bara listerna som fattas. Sååå skönt det ska bli när det är färdigt.

Iaf, tänkte bara säga att jag börjat blogga lite från mobilen och det funkar super! Så där kommer ni antagligen hitta mer uppdateringar framöver, gå in på http://ramwar712.blogspot.com vet inte hur man ändrar namn än så den får heta så ett tag;p kika in där också!


XoXo

Teamleader:)

Idag började jag som teamleader på mitt jobb, känns sjukt bra att man kan gå så långt på så kort tid! Jag menar jag har bara jobbat hos Dala Connect sen i mars, och redan teamleader DET är stort :D Är grymt stolt över mig själv!

Min helg har varit super den med=) I Lördags fyllde ju andrea år så vi firade henne hemma hos oss med lite grillning och mys=) Självklart kollade vi tjejer på robinssonfinalen, skam att ellinor vann tycker jag men;P jag menar Jarmo är ju en äkta robinsson kruse:P  Ja vi tog även en sväng in till lucky, det var väldigt mycket folk ute så det var skoj som tusan=) Hade en väldigt trevlig kväll så det ska ni ha tack till alla som medverkade:D


Nu ska jag käka nudlar och kolla på film, Höj!


RSS 2.0