Lovely;)

Har gjort en beställning från nelly, oooh vad jag längtar tills det kommer, hoppas på innan helgen så man kan ha något på sig i helgen :D

Togga Gladiator SEK 1149, Steve Madden - NELLY.COM 
Bl a de här skorna har jag beställt, de kostar ca 1000 kr och det är Steve Madden, LOVE THEM!!
Sen beställde jag även 3 klänningar men de visar jag när jag fått dem! :)

Toppen även att jag fick semestern när jag ville också, v 29 och 30, då blir det åka till Leyla och hitta på nåt med brudarna:D kommer bli great det vet jag!


Nej nu orkar jag inte skriva mer;P
XoXo

Superlördag:)

Idag började renoveringen av vardagsrummet på riktigt;P vi har tagit ut alla möbler (utom soffan som är för stor) och lagt över papper på golvet och plast över soffan. Arbetet börjar med att måla taket:) idag la vi en greppgrund för att sedan måla på svart färg. Imorgon ska vi måla svart och sen nästa helg ska vi börja tapetsera, nu börjar det hända grejer på riktigt! Och GUUUD vad snyggt det kommer bli när det är klart, jag och johan har kommit överens nu om en perfekt idé :)

Nu sitter jag här och väntar på andrea, hon ska komma hit så ska vi klunka i oss en bag in box, kolla på robinsson, antagligen eurovision och sen blir det antagligen utgång=) Blir naajs!!

Nej nu ska jag fortsätta  plocka lite innan A kommer=)

Pööösss

:)

Har haft bästa helgen på länge, förutom att vår älskade kisse Tarzan hhar fått jättekonstiga sår i öronen, de växer och blir större också. Men vi har iaf fått tid hos veterinären i Falun imorgon klockan 2 så jag hoppas de hittar felet, är orolig för vår lille bebis!


RSS 2.0