Myspys<3

Igår vart det myskväll här hemma med Melina och Rebecca=) första gången dom var här och såg vårat lilla hus;P de tyckte det var så mysigt så!
Först satt vi och höll Melina sällskap hos Elvira, hon skulle klippa page (stavas det så?) och det blev hur SNYGGT som helst, det är en lite längre variant och hon passade så himla bra i det, såg mycket äldre ut=)
Efter det gick vi till hemköp och köpte grillad kyckling och potatissallad, och sedan hem till mig, vi fick skjuts av min käre bror=)
vi hade skitmysigt hela kvällen, eldade lite, snackade massvis om allt och ingenting;P försökte kolla på film men blev mest babbel;P
Hur mysigt som helst att träffa er igen tjejer=)

Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen, kanske städa lite om jag orkar;P sen vid 4 ska jag in till frisören och klippa till löshåret lite=) efter det ska jag träna och sen hem till mamsen och papsen och mysa, hoppas på att kanske få se Chrille en sväng också! =) Saknar min lille pöjk:p

Nej nu ska jag ta mig en dusch tror jag=)

XoXo

God morgon=)

Fast egentligen är det förmiddag;P  jag har varit uppe sen 9, hållt på att stöka och diska lite, sen passade jag Moa medans Lena var iväg på något ärende med jobbet=)

Nu sitter jag här, har precis fått på mig kläder och sminkat mig, klockan 12 kommer pappa och hämtar mig, vi ska ut och käka lunch=) , myspys!
Igår kom även mitt paket från hm, guud så fina bikinisarna var som jag beställt, kommer bli skitsnyggt när jag får lite färg nere på kanarieöarna, inte långt kvar nu=) den 22a bär det av mot arlanda och den 23 lyfter vi=) Ska bli så grymt skönt att få lite sol och värme!! :D I paketet från hm fanns även lite annat smått och gott, örhängen, en tröja, 2 solbrillor en skitsnygg scarf=) mm.

nej nu ska jag ta och fixa håret, är såååå nöjd med förlängningen=)


XoXo

Äntligen=)



Långt hår igen =)=)=)

Tisdag=)

Jag har inte haft tid att skriva på hela helgen faktiskt;P ingen lust heller för den delen;P
Min födelsedag var helt perfekt=) , jobbade på dagen, blev överraskad av Kattis på morgonen som kom och sjöng för mig, så fick jag blommor och en supergod bakelse, Du gjorde min dag stumpan!! :)
Alldeles när jag skulle till och sluta dök Johan upp, så jag fick åka bil hem, Underbart=) det bar av till mamsen och papsen, det bjöds på supergod mat och en helt gudomlig cheesecake!! Så fick jag såklart presenter också;P hehe!
Jag fick pengar, the sims 2;P med massa tilläggsspel, en brödrost, sen självklart resan, av Johans föräldrar=)

På lördagen var jag på SYSTEMET:P hehe, fick minsann ett grattis i kassan;P hehe och av alla i kön:P inte lite pinsamt! Sen hem igen och började stöka i ordning inför kvällen=) Katharina kom hit efter jobbet och då började vi dricka,  Johan bjöd på supergoda drinkar=)

Sen bar det av till Lucky, det var inte såå mycket folk där men jag hade superkul ändå;P blev lite trött mot slutet men ;P
Tack sötnötter för att ni gjorde min helg helt fantasisk =) <3

Lägger upp bilder sen, för nu kommer mamsen och papsen straax=)

XoXo

puh!

ojoj, nu har jag städat hela huset, tog ungefär hela dagen men nu är det riktigt fint vill jag lova, tvättat har jag hunnit med också=)

Imorgon är det en stoooor dag;) 20!!!! Oh herregud vad tiden går fort, känns som jag nyss fyllde 18;p men tiden går fort när man har roligt=)


Saknar mitt långa håår:p

Ödet

Jag tror på ödet, det har jag alltid gjort! Allt som händer har en mening och oftast kommer något bra efter något hemskt, i mitt liv har jag varit med om många exempel där det känts som det aldrig ska lösa sig, men det har det gjort ,om och om igen=) MEN ibland händer sånt som verkligen är svårt att acceptera, åtminstånde i början, om ens någonsin,  döden...

Allt har en mening, det var ödet... försök att intala dig själv det i såna fall, inte så lätt eller hur ;/
Vi får bara intala oss att denna person har en mycket viktigare uppgift, en som inte kan lösas här hos oss,
döden är ett svårt fenomen, men den får en också att inse hur mycket man ska uppskatta det man har, och de man har omkring sig, som älskar en =) <3 allt ont för något gott med sig! 



Nu  vill jag bara skänka en tanke till alla som betyder nåt för mig, ni vet själva vilka ni är , behöver inte skriva er på papper eller på bloggar för ni finns i mitt hjärta=) <3

ÄNTLIGEN:D:D

Äntligen, äntligen, äntligen:D idag var jag på kirurgmottagningen i Falun och nu har jag äntligen hamnat på väntelistan för en operation :D:D iofs är väntetiden drygt 8 månader, men jag har väntat på det här sedan jag var 16 år gammal=) guuud som jag längtar!! Vad det är för operation kommer garanterat märkas efteråt=)
Jag är så himla lycklig!!

Nu ska jag snart sätta mig och kika lite på gossip girl, 3 avsnitt som min bror bränt ut till mig på dvd:D så jag har sysselsättning någon timme framåt medan älsklingen är på träning =)

En av de bästa dagarna det här året=) känner på mig att det kommer bli ett superår!

Och på Lördag blir det party också =)


Just like a tattoo

Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo



Torsdag

Idag har jag inte gjort något speciellt alls;P skulle egentligen ha tvättat men det blev inget av med det, sov länge idag, hur skönt som helst, vaknade av att telefonen ringde, det var Katharina som ringde och var uttråkad;P så vi pratade på ett bra tag;P sen var det dags att gå upp tyckte jag;P
Det knackade på dörren och jag antog att det var någon av johans föräldrar;P så gick till dörren i bara sovkläder;P och DÄR står en postkille med ett paket som jag behövde skriva på;p hahaha, hur pinsamt var inte det, håret stod åt alla håll, kände mig hur ofräsch som helst;P haha men det är bara att bjuda på sig själv;)

Fick även ett väldigt oväntat samtal idag, telefonen ringde och jag kände inte alls igen numret, och eftersom det var på privata telefonen kunde det ju inte vara något jobbärende;p så jag svarar lite tveksamt och det var ingen mindre än KIMPA :D:D:D ooh vad glad jag blev, han ringde från sin hemtelefon det var därför jag inte kände igen nr. Så vi pratade en stund om allt mellan himmel och jord, så skönt att höra hans röst :) saknar dig vännen min!


Nya datorn:)

Just det, sitter ju vid nya datorn nu också, den funkar KANON, det går snabbt och enkelt, nu behöver vi bara ett till bredband;P det vi har nu från 3 är ju endast upp till 7,2 Mbits och till en sån här dator vill man ju gärna ha lite mer:p Så inom kort har vi nog 2 bredband!

Idag har vi stökat och donat hela dagen, så nu är det fint i huset vill jag lova!! Och burit in ved har vi också hunnit med, hämtat hem en byrå från mig, så var vi även och kollade på J20s match, de vann mot Mora med 4-1 :) så det var super!

Nej nu ska jag lägga mig och mysa med en bok, Gossip Girl självklart, 4e boken nu:) Så det ska jag göra nere på sovrummet nu, har nyss tänt en brasa så det kommer bli hur mysigt som helst!!

Glasögonorm ;)

 

Funtar på om jag ska skaffa mig ett par glarrer, det är så grymt SNYGG!! De jag har på bilden är inte mina, men tycker jag passar jäkligt bra i dem, synd att det är för starkt glas i dem för mig, allt är suddigt när jag har dem på mig!



För övrigt tycker jag att det är himla snyggt med kavaj också, den jag har på bilden är faktiskt Johans, grymt snyggt med tjejer som har kavajer i killmodell, tjejer sno era pojkvänners kavajer NU ;) och en sak till, gör som jag skippa sminket :) Mycket mycket finare då!


dags att sova!

Ojojoj, klockan är 1:o inte bra att vara vaken så här länge;P har legat och kollat på Sagan om de två tornen medans johan har kopplat in datorn, verkar gå bra förutom att det verkar som att subwoofern har fått en fraktskada ;/ så den skramlar/brusar... usch vad less man kan bli på sånt!

Jag är så trött i kroppen men pigg i huvudet så kan inte sova heller;P menmen blir nog sängtajm strax ändå, man kan ju inte bli en nattmänniska;P jag ska ju jobba på fredag så kan inte vända på dygnen nu.
Gruvar mig för morgondagen, vi har sjukt mycket att städa, alla kartonger och dylikt från leveransen, massa disk, massvis med tvätt, sen ska jag försöka hinna med en vända in till Leksand och träffa en barnmoska och eventuellt gymet.. sen tänkte jag försöka hinna förbi hos mamsen och papsen innan Johan slutar skolan. Skriva lite på datorn måste jag också göra, måste fixa lite grejer till på torsdag..

jaja, god natt <3

Nu ska jag krypa ner med världens mysigaste kille i världens mysigaste säng<3<3

Tröööttt;p

Gud jag är hur trött som helst, jobbade från 10-18 idag, efter jobbet kom johan och hämtade mig på stationen så åkte vi hem till mamsen och papsen, vi hämtade ett skrivbord, en lampa, skrivare, kontorsstol, skarvsladd, och lite smått och gott, idag har nämligen våran dator kommit :D:D vi beställde den i torsdags från netonnet, en Acer Aspire, faktiskt blev det en stationär dator i och med att vi har 2 stycken bärbara redan, men vi kände att vi ville ha en ny, 8000:- kostade den, skitbra pris ju:) sedan köpte vi även med ett litet surroundljudsystem till, kostade bara 599:-
Så vi hämtade skrivbordet och det hos mamma och pappa och körde hit det till oss, sen stack Johan iväg på träning och jag har nyss skruvat ihop allt;P hihi jag är en händig kvinna! Sen när Johan kommer hem ska han koppla ihop datorn och allt och köra installation, jag är händig, men att koppla rätt och så är jag inte världsbra på;p är bara teknisk när det gäller mobiler och bredband;p

Nej undrar om jag ska ta och göra mig lite mat, är skithungrig, inte ätit sen 1 idag;P hehe det blev tonfisk till lunch, hur gott som helst, ÄLSKAR tonfisk:) älskar fisk över huvudtaget.

Imorgon är jag ledig och det ska bli väldigt skönt, tänkte försöka hinna med lite ärenden och att tvätta lite:)

Ha det suuuuper :)

Let it rock!

God morgon, skönt att ha haft sovmorgon i 2 dagar nu, men imorgon är det slut på det;P dags att jobba igen! Men på ett sätt känns det skönt, man blir så seg när man sover länge om dagarna, och ja 10 i 11 är länge för mig;P

Idag bär det av till Enköping, min bror slutar jobbet 3 då kommer han förbi här och hämtar mig sen åker vi=) det ska bli så himla kul, det är nämligen kalas som vankas:D Min farbror fyller nämligen år!!! Massa god mat och tårta, och herregud vad gott det ska bli!!! Men jag blir inte långvarig, jag jobbar ju imorgon så måste åka hem igen på kvällen ;/ menmen det är sånt man får leva med ibland ;) det positiva är ju att jag kan vara med på kalaset och träffa släkten :D

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla lite vad jag ska ta på mig ikväll :)


XoXo

dead sea premier

  


www.premier-deadsea.com

Calling you

God morgon!!

Vaknade för kanske en halvtimme sen, och guud vad skönt det var att sova ut:) nu ligger jag i sängen och har precis valt ut 2 bikinis som jag ska beställa från h&m, måste ju ha nya till resan! Och så ligger jag och poppar min nya absoluta favoritlåt:

Callin you - Kat de Luna

Den är så himla bra, jag vill bara ställa mig och dansa hela tiden när jag hör den;P Ni bara måste "kolla" in den ;)

Snart ska jag hoppa in duschen tänkte jag, göra lite skön kroppsbehandling. Jag använder skitbra produkter från "premier by dead sea premier", hur bra grejer som helst har dem, jag har kroppssaltet, body butter och en cleansing milk, allt är producerat av naturliga mineraler från döda havet. Kan verkligen rekomendera er om de produkterna, de har ett superbra nagelkit också, köpte 2 såna till mina systrar i julklapp, de är hur nöjda som helst.

Efter duschen blir det till att laga lunch och sedan städa undan lite :) sen kanske ta nån promenad, och så vänta tills älsklingen kommer hem :) <3

Galleri

Molly:
 

Juldagen:
   
     
 

Mys & Kärlek:
     
   

Sovit gott?

God morgon, ligger här i sängen, vaknade för inte så längesen men har iaf hunnit sätta igång en brasa så det ska bli lite varmare och mysigare=)
Har sovit som en liten prinsessa inatt, inte vaknat en enda gång, hur skönt som helst, och inte ett dugg trött när jag vaknade heller!

Snart ska jag ta och göra mig lite frukost, sen klä på mig och fixa mig, halv 12 åker jag och brorsan hem till mamma och pappa, det vankas lunch där=) det ska bli mysigt, sen blir det hem igen för jag har massvis att göra idag! Det ska städas, diskas, tvättas sen ska det sista packas upp, har inte gjort det än;P

Jag bjuder på en liten morgonbild också tänkte jag,
Bara för att jag saknar min kisse så mycket! <3<3


Kärlek <3


me,myself & I

  
                             Julafton                                                                   Juldagen

Aloe Club, Corralejo



Hit ska vi :) läängtar!!

True Colors

Nu sitter jag här i mitt nya hem, Johan åkte nyss iväg till Lasse, de skulle kolla på JV tillsammans inatt, jag är väl inge vidare sällskap till de;p sovandes! Jag tycker iofs de där JVM är skitkul, men inte klockan halv 2 på natten, då vill jag helst sova. Så jag blir själv här i huset inatt, andra gången jag sover själv här, lite smått ovant men det går bra, jag har ju min kära laptop :)

Idag har vi varit i Borlänge och storhandlat på Willys, vart massa mat, ganska roligt att gå där och plocka på sig. Väldigt billigt är det där också, kan verkligen rekomendera storhandling därifrån! Vi handlade 5 stora matkassar och det gick på 650 :-, väääldigt billigt! Sen bokade även Johan och Lasse in sig på grabbarnas resa de ska göra i sommar =) de åker till Aya Napa den 22 juni=)

Vi har även färgat mitt hår idag vilket var vääldigt behövligt, det som är nackdelen med att inte ha sin naturliga hårfärg, utväxten:P men jag tycker själv att jag passar bättre i mörkt hår så=) det får vara värt det.
Funderar även på att göra en hårförlängning, trött på mitt korta hår nu;P vill ha låååångt hår=)

Usch vad jag är trött på den här kylan, det är liksom -20, och har varit det de 2 senaste dagarna nu!! Längtar som attans till Kanarieöarna nu, gud vad skönt det ska bli!! VÄRME!!

Har förresten 2 nya favoritlåtar:

Alesha Dixon - the boy does nothing
Ane Brun - True Colors


mmmm =)

3 Januari 2009

God morgon:)

Vaknade nyss upp i våran supersköna säng, sovit som en prinsessa inatt! Johan den tröttisen sover fortfarande:p
Ska väl göra frukost snart och väcka honom tror jag, han ska iväg på träning vid 12!!

Jag vill även säga grattis till min kära Farmor som fyller år idag<3 måste ringa henne sen!

Imorgon är den riktiga dagen, dagen då jag flyttar iväg hemifrån på riktigt:p ska ägna hela dagen åt att packa och tvätta;P sen imorgon ska vi börja köra alla grejer som ska med! :D åh det här ska bli så himla roligt!! På måndag eller tisdag blir det en sväng till Borlänge för lite storhandling på Willys;P heheh, shit nu börjar allvaret, vuxen på riktigt, med jobb, hus och sambo:p men det känns riktigt bra!


Idag är det på pricken 20 dagar kvar till systemåldern;P tyvärr jobbar jag då men är ledig lördag söndag så då blir det party!!

Ha en superdag, det ska jag ha iaf!!

XoXo

Gott nytt år!

Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton igår och att ni kom på några riktigt bra nyårslöften :D

Ett av mina är att träna mer!



Gott nytt år på er, nu är det 2009!!

Stockholmsresan

Ja jag har inte skrivit på evigheter känns det som;P har helt enkelt inte haft tid:)

Ja i Söndags efter jobbet stod Johan och väntade på mig utanför kupolen, väskan var packad och han satt där i bilen redo att åka, moooot stockholm :) underbart! Bilresan gick bra, vi stannade hos min kusin i Enköping och fikade lite:) sen iväg mog Jakobsberg till Elins lägenhet som vi skulle låna första natten! När vi kom fram åkte vi först ner till en liten godiskiosk och köpte chips, dipp och godis, de hade den här goda dippen "U.S original" som de tagit bort i Leksand!! Vi åkte till lägenheten och satte på en beckfilm, min syster har nämligen nästan alla upptäckte vi;P kommer inte ihåg vad den hette som vi såg,, bra var den iaf!

Framåt kvällen fick jag mer och mer ont i halsen, och när jag vaknade på måndagmorgon hade jag världens FEBER!! Så himla typiskt att bli sjuk just precis då!! så vi spenderade förmiddagen i lägenheten och kollade på en till beckfilm... framåt 12 började mina panodil värka så då begav vi oss in mot stan för lite shopping, bilen lämnade vi i jakan.
Jag köpte mig ett par skor på feetfirst, sedan gick vi mot Johans favoritaffär; Topman!! Johan hittade massvis med fint, medans jag satt halvdeckad på en "Puff" vid skorna;P johan köpte sig en skjorta och ett par finbyxor sedan tog vi en taxi till hotellet, "Best Western Time Hotel" ligger på vanadisgatan:)

Hotellet var jättefint, rummer skitmysigt och allt var perfekt,, förutom att jag var sjuk och mådde ännu sämre när vi kom dit, jag proppade i mig lite mer panodil och la mig och sov.. När jag vaknade duschade vi och fixade oss lite, sedan bar det av att leta efter en resturang, vi gick en bit, inte alls långt, och såg en resturang, "Morkullan", bara för att namnet var så roligt, kollade vi in menyn, det var en grekisk resturang och de verkade ha supergod mat så vi gick bestämde oss för den:) Det gjorde vi verkligen rätt i, det var hur gott som helst!

Jag åt honungs och kanelglacerad kycklingfilé med ljummen grekisk sallad, och Johan tog sovlakimix :) mumsigt värre:)
Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och kollade lite på teve och åt popcorn :) somnade ganska direkt!

På tisdagen när jag vaknade mådde jag mycket bättre och all feber var borta, nu var även jag lite shoppingsugen, vi gick ner och åt frukostbuffé, den var inte perfekt men helt okej;P enligt johan, jag tyckte den var bra!
Efter frukost packade vi ihop alla våra grejer och fixade till oss lite, sedan bar det av in till stan, den här gången gick vi till odenplan och tog tuben därifrån :) Vi gick direkt från tuben till topman/topshop och där blev vi kvar 2 timmar, johan köpte en trenchcoat, en skjorta, en kofta och ett par kostymbyxor till :) skitfint alltihop! Jag köpte ett par jeans från kate moss, och 2 koftor! 
Efter det bestämde vi oss för att röra oss hemåt, vi åkte tillbaka till jakobsberg och hämtade bilen, eftersom jag hade fått presentkort på IKEA bestämde vi oss för att ta en sväng förbi där också, det ligger ju precis över där min syster bor.

Vi hittade massvis med fint på IKEA, bl a ett sidobord, en klädhängare, växter, krukor, kökstillbehör, duschtillbehör, muggar, glas... osv

Sen efter ungefär en timme på IKEA åkte vi hem till Leksand igen, fast jag var sjuk så tyckte jag det blev en lyckad "resa" =)
TACK älsklingen för det!!

23 februari!!

Ja då bär det av till solen och värmen!! Och herregud vad skönt det ska bli!!
Johans familj bjuder med mig och Johan till Kanarieöarna en vecka!! Gryyyymt mysigt ska vi ha det!! Längtar som en tok, bort från den här fruktansvärda kylan!! uschusch :P

Wihop!!

RSS 2.0