Morgonrutin


Börjar alltid min morgon med denna låt, och då kan det inte bli annat än en toppendag!

Nailicious ;P

Funderar på om jag kanske ska unna mig att fixa naglarna:)



Det är ju så himla snyggt, och för mig som aldrig orkar måla naglarna är det perfekt=)

Måste ha!

 


Ett par stövletter!!

Jag har fastnat för de här från H&M,
de är enkla men ändå supersnygga=)

Kostar endast 399: -









  PLUS    =        

GALET snyggt! H&M har fått in sååå mycket snygga höstkläder så det är inte sant! Kommer bli en fet beställning därifrån snart känner jag på mig=)

"koftan" går loss på 299: -
Och den söta bastoppen kostar ENDAST 129: -


VILL HAAA!

Framtiden...

Ja, jag funderar mycket på vad jag vill göra och så där. Jag menar nu har Johan gått ut skolan så vi är inte "fast" här längre..
Men det är så himla svårt för jag vet verkligen inte vad jag vill:s det enda jag vet är vad jag inte vill, och det är att jag inte vill bo kvar här:P Leksand är dött och trist och det är en så himla sjuk liten stad så det går inte att förstå:P alla vet allt om alla och jag hatar det ständiga snacket som finns överallt och ingenstans, det är så otroligt töntigt, men jag antar att det blir så när man bor i en småstad:P

Jag skulle kunna tänka mig att vara au pair i USA ett halvår eller kanske tom ett år. Men där kommer ju problemet in, hur blir det med Johan då? Det är så himla bra mellan oss och jag skulle aldrig klara av att vara utan honom så länge:/ Sen skulle ju han också kunna söka till au pair, men vad är oddsen att vi kommer nära varandra? Eller att vi ens har tid att umgås på ett "relationssätt" ;P ja det är svårt det där.

Annars skulle jag kunna tänka mig att plugga, skulle vara grymt kul att plugga i någon större, mysig stad=) Meeen, här kommer problemet att jag har ingen som helst aning om vad jag vill plugga till:/

Nej usch vad svårt det är:P
Men det löser sig, det gör det alltid. Och både jag och Johan vet att vi inte blir kvar här längre än nödvändigt och det är huvudsaken=)

XoXo


Onsdag 29/7

God dag!


Blääää orkar inte skriva, haha hade skrivit ganska mycket, så kom jag åt en knapp så försvann all text utom god dag:P så det får räcka!! GAH! kanske uppdaterar ikväll när jag kommer hem!


XoXo

Sexy Bitch ;)

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm trying to find the words to describe this girl
Without being disrespectful

The way that booty moving i can't take no more
I have to stop what i'm doing so i can put on my clothes
I'm trying to find the words to describe this girl
Without being disrespectful

Damn Girl

Damn Girl You'se a sexy bitch, a sexy bitch, a sexy bitch



Sexy Bitch - David Guetta ft. Akon
BÄSTA partylåten just nu! GALET bra!!

Jag och A hade en helt galen kväll i Lördags, det var grymt kul! Synd bara att de är så efter med musiken på lucky så de hade ju inte sexy bitch, men jag är inte förvånad heller;P


XoXo

Go morron' Go morron'

Sovit gott? det  har definitivt jag gjort:p

Som sagt skulle jag ut och käka med Andrea igår, ungefär vid 7 drog vi till borren=) det var väldigt mycket folk så vi fick lov att sitta inne:p men det gick bra, det var mysigt faktiskt! Det var hur gott som helst, beställde in en oxfilé oskar, riktigt smaskigt, sen marängsuiss till efterrätt=) servicen var väl som den alltid är på bosporen men maten var god iaf!

Efter middagen drog vi hem till A en sväng, Nandini kom dit också, då drack vi lite bailys(stavas det så?) sen runt 11 drog vi mot skutan. Där var det riktigt mycket folk så det var skoj, vi drack lite öl och satt och snackade:p
klockan 1 tog jag en taxi hem, så det blev en tidig kväll för mig, fast egentligen sen om man tänker att jag egentligen skulle åkt hem med Johan halv 10 när han slutade jobbet:p

Nu ska jag börja med lunchen, mami, papi och brorsan kommer hit, jag ska nämligen bjuda på toast=) hehe jag har köpt en toastbok, så nu kommer jag laga det hela tiden;P

Ikväll blire utgång, kommer bli great!!! Appletini's fwt;)

XoXo


 
har försökt lägga upp det här hela dagen, men nu verkar det funka iaf:P

Lunch med Mami och Papi

Hallåå=)

Kom nyss hem efter en förmiddag i Leksand! Åkte in runt 1 för att möta upp mamma och pappa, de höll mig sällskap medans jag käkade på siljan:P tog en laxsallad, riktigt mumsigt!!
Efter siljan ville pappa gå till baren, så där satt vi och mös lite, jag smuttade på en appletini och mamma och pappa slurpade i sig öl:P jag sprang in på systemet en sväng också eftersom det vankas utgång imorgon också. =) great de kommer bli!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, vid klockan 7 ska jag möta upp andrea så ska vi ut och käka och mysa på nån.. några öl:P

XoXo


Harry Potter

Halluuu,,

Idag har jag storstädat hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Helt slut var jag när Johan kom hem, då stod jag och diskade. Hade precis käkat lite toast=) Smarrigt vare vill jag lova! Toast med fetaost och rödlök!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och ska väl snart börja fixa mig. Jag Johan och min bror tänkte gå på Harry Potter. Ska åka in vid halv 7 och se om det är lång kö, är det det så får vi se hur vi gör.



XoXo

Fint <3

Kan verkligen inte hålla tårarna borta när jag ser denna! Finare video får man leta efter!


Vilken härlig dag!!

Idag har det varit full rulle hela dagen!!
Först upp och duscha, gjorde frukost till mig och johan=) mumsigt och mysigt värre!

Sedan runt tolv kom Brorsan och hämtade upp mig, det vankades lunch på Siljan, det var riktigt trevligt! Har inte umgåtts med min bror på väldigt länge! Efter Siljan tog vi en glass på mitti, jag gillade det inte alls, fattar de inte att om man ber med en mjukglass med sås vill man att såsen ska räcka till mer än 3 tuggor???? haha jaja! Efter det åkte vi en sväng till Borlänge, kom hem en kokbok rikare:P kanske inte riktigt vad man trodde men perfekt! Jag stod även emot shoppingbegäret vilket jag är otroligt stolt över, min garderob är redan alldeles för välfylld.

Precis när jag kom innanför dörren hemma ringer telefonen, det är Andrea:D Så jag tog genast CYKELN in till Leksand, observera att det faktiskt är 7 km hem till henne från mig:P Det första jag säger till Andrea är "påminn mig om att ALDRIG cykla till dig igen" haha. inte långt efter att jag kom dit, kom Nandini också!! Vi bestämde oss för att picknicka, hur mysigt och trevligt som helst!! Tack för en supertrevlig kväll tjejer. Men senast i helgen ses vi igen, då blir det åka av=)
Johan kom sedan och hämtade mig när han slutat jobbet, och vi har legat och myst i sängen till GG. Nu ligger älsklingen och sussar sött bredvid mig, han ska ju upp tidigt och jobba imorgon!

Hela gårdagen spenderades i stallet vilket var underbart! Bästa sommaren på länge det här!! Har haft 2 underbara helger med mina underbara tjejer i sthlm, sen massvis med underbara stunder med familj, älskling och vänner här i Leksand! Massvis med lyckliga stunder i stallet. Bästa sommaren på väldigt länge indeed!

XoXo
Ska väl "joina" Johan i drömmarnas land nu tänkte jag=)

Morn'

Vilken underbar dag, inte sant? Det regnar inte!? Tror det är första gången på väldigt länge som jag vaknar och iaf får skymta solen litegrann! :D

Sitter här vid datorn i köket och poppar morgonmusik och dricker en kopp te, världens bästa morgonrutin!
Om ett tag tänkte jag hoppa in i duschen, sen kanske diska undan lite så johan blir glad när han kommer hem från jobbet=) 
Sen vid klockan 2-3 ska jag åka till stallet=) Sen ikväll har jag inga planer så då får vi se vad som händer, kanske slår A en signal=)

Ha en toppendag idag, det ska iaf jag!


XoXo


Gossip Girl

http://www.youtube.com/watch?v=8aB7DY2j5AM

Ni som älskar gossip girl måste e detta!! Eller älskar ni gossip girl har ni antagligen redan gjort det! Men iaf bästa scenen någonsin<3


I LOOOVE IT!


God kväll=)


Bröderna bus ute på gården<3


Vad har ni gjort idag?

Jag vaknade klockan halv 10, en väldigt lång sovmorgon för mig=). Superskön känsla att vakna och veta att man har semester i 2 veckor nu!
Jag började morgonen med att städa upp lite i teverummet, sedan diskade jag undan efter gårdagens middag. Och sedan gjorde jag frukost till mig och Johan.

Vid 2 skulle johan till jobbet och då körde han in mig till mamsen och papsen och där har jag spenderat hela mig dag. Kom hem för kanske en timme sen=) Det bjöds på god mat hos m&d och massa mys. Och självklart bus med älskade Molly, vi lekte kurragömma och kull. haha hon är inte som alla andra katter, hon gillar inte leksaker så mycket utan busar hellre med oss människor.

Nu står Johan och poppar popcorn sen ska vi lägga oss och kika på lite GG innan det är dags för Johan att sova. Han börjar nämligen tidigt imorgon bitti.

Hoppas ni haft en trevlig dag, fast det har varit tråkigt väder.

XoXo

Inte långt kvar:D

Nu är det bara någon timme kvar sen börjar min SEMESTER!!

Inget planerat för semestern än, eller jo en tripp till Leyla, vet dock inte när:P  men annars ska jag bara ta det alldeles lugnt, bara koppla av. Kommer nog tillbringas en hel del tid i stallet eftersom familjen Lundström införskaffat sig 2 hästar=). Ett fullblod, prinsen, som Ida har fått, sen på söndag ska jag nog hjälpa till att hämta en Nordsvensk, Dansar. Så som sagt det blir nog mycket tid i stallet skulle jag tro=)

Nej nu ska jag jobba på sista timmen här!


XoXo


Purina One



Denna mat köper jag ALLTID till mina små bebisar=) Jag tycker att, om man skaffar katt ska man ta hand om den väl också, inte köpa "Budgetmat" som friskis och kittiekat eller vad dem heter. Dessa "budgetmärken" har ämnen i sig som kan skada din katt, t ex ge dem utslag och kan skada deras magar. Katter ska ha så skonsam mat som möjligt i och med att en katts mage är lika känslig, som en människas mage med magkatarr.

Därför kan jag varmt rekomendera denna mat till alla kattägare, superbra och inte alls dyr!


XoXo

Nu så;)

Nu vinglar mina små kattpojkar omkring här, alldeles groggy efter kastereringen:P så söta så, ingen koll alls på ben eller huvud:P Kissat på sig har de gjort också! Men nu är det gjort iaf, passade på att öronmärke dem på en gång också, var riktigt bra priser hos denna veterinär, endast 1000 kr för alltihop:)

Nu är Johan iväg och ska köpa POPCORN guud så gott, var jättelängesen jag åt det! så det ska bli mumsigt!



Nej nu ska jag hålla koll på missarna så de inte gör nåt knäppt.


XoXo

God "morgon"

Jag och johan har nyss käkat brunch, mumsigt! Ska strax hoppa in i duschen, sen ska vi väl åka mot veterinären med kissarna. Idag ska de kastereras=) 

Har inte orkat skriva något igår för jag har haft sån fruktansvärd huvudvärk, sitter fortfarande i lite, men lite bättre iaf=) iaf så kollade jag på MJ's minnesstund i tisdags, det var bra, men jag vart ändå lite besviken, förväntade mig så himla mycket mer. OCH jag håller verkligen med de svenska kommentatorerna, om han hade fått hälften av de där goda orden när allt med rättegången och de där hände kanske han hade levt idag.
Men jag kan lova att jag bölade:P haha först när hon Brooke pratade, sen när hela familjen o diverse var på scenen och sjöng, sen när Marlon pratade men allra mest när Paris pratade, då bara sprutade tårarna!
RIP MJ, och jag citerar "Maybe now they'll leave you alone" Marlon Jackson.


Här sjunger Usher, för att hedra största stjärnan någonsin!

Kärlek är det bästa som finns!


Ont i huvudet och irriterad!

usch, idag har jag grymt ont i huvudet! Har knappt sovit alls inatt, riktigt jobbigt!

men nu är det bara den här veckan kvar, sen börjar min semester=) Ska bli så otroligt skönt att bara koppla av och göra absolut ingenting vissa dagar=) Sen ska jag försöka hinna med lite renovering också=)

På torsdag är jag också ledig, katterna ska till veterinären för kasterering så då blir jag hemma hela dagen =) skönt!



Nej nu ska jag fortsätta jobba, ha en bra dag=)

XoXo

Confessions of a shopaholic



Jag gillar den här filmen, den är lite töntig men samtidigt väldigt bra.
Den fick mig att tänka till lite, jag tror att jag kanske kan ligga i riskzonen till att vara shoppingberoende:P
Det tror Johan också, så nu blir det skärpning! haha ska spara spara spara nu=)
Tänk vad mycket kul jag skulle kunnat göra med de tusentals kronor jag shoppat för? :o

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?userid=M-aspen

Grekland



Jag och Johan funderar på att åka till Grekland i höst, Elin tipsade om att åka till Skiathos Stad så vi funderar på det. Vi vill åka någonstans där det är mycket sevärdigheter och ganska lugnt. Kollade resor nu till Skiathos i september, 14 000 för två personer i 2 veckor, hur billigt som helst ju!! Hoppas på att vi kan åka iväg i höst. Jag har 2 veckor kvar att ta ut av semestern, det beror ju på om Johan kan det också=)

Över Näktergalens Golv..

Mamma och pappa tipsade mig om denna bok, är det någon som läst den, det är första boken av 4? tror jag.
Jag måste läsa oftare, särskilt innan jag går och lägger mig så att jag sover bättre. Läser du innan du går och lägger dig slappnar både kropp och hjärna av på ett bättre sätt, än om du bara lägger dig och snarkar på en gång:P

Tipsa gärna om andra bra böcker, jag vill läsa böcker med lite fart i, som inte tar sådan tid att komma in i! Mitt tålamod klarar inte riktigt av "trögstartade" böcker ;)


Sisådär va:P

Ja igår blev det utgång på lyckliga huset ;P Vi förade hos Andrea, det var jag, andrea och nandini. Vi hade det skitmysigt. Vi gjorde supergoda drinkar, vi kallar dom Malintini's sen hade vi en vattenmelon med supergod melonsprit i också! MUMS.

På lucky var det väl helt okej,, eller nej musiken söööög, jag har aldrig varit med om så dålig musik där förut tror jag. Och eftersom det jag älskar med att gå ut är att dansa så kände väl jag att det var lite trist när det kom massvis med knepiga låtar, särskilt på nedervåningen! Annars var det väl helt okej, det jag gillar med sommaren är att det är lite nya ansikten där inne! Inte samma gamla tråkiga människor som alltid gör samma saker:P Men lyckliga huset är verkligen passé! Det blir nog inte många fler vändor där i sommar:P max en skulle jag tro! Det blir nog sthlm på helgerna istället=)

Men tack alla ni som gjorde min kväll någorlunda okej iaf=) Utan er hade det nog blivit självmord därinne;P hahaha!


XoXo

Ny design ;D

Tröttnade på den gamla som bara såg konstig ut:P

Ska dock ändra headern sen men jag pillade med den huuur länge som helst så det får duga så länge :) Sen hade jag bara några få bilder på datorn så ska ändra till fler bilder sen. men men, bättre än innan iaf;)


Nej nu längtar jag tills pappa och Elin kommer och hämtar mig, då ska vi fixa lite grejer sen ska vi hämta Ida :D Kommer bli en hur mysig familjekväll som helst, då HELA familjen är samlad:D


XoXo

Hallå!

Oj,, nu var det ett tag sen jag skrev känner jag;P hehe men har verkligen ingen lust att sitta framför datorn när jag kommer hem om dagarna:P då vill jag bara mysa ute i fina vädret och umgås med familj, vänner och älsk<3

Jag hade det iaf underbart i sthlm denna/"förra nu va?" helgen igen=)  Dock lite stressigt på fredagen när jag kom fram, kom till centralstation 20 över 8, fort hem till Leyla för att byta om och fixa till mig lite, sen in till stan och möta upp de andra på Friday's (älskar det stället). Superskoj att träffa de andra igen(malin, sandra, sophie och deras "respektive", ammi, humla och bellman). Sedan var självklart Leyla, Carro, Avin och Jesper med=) Efter Friday's drog vi till Victoria, satt och mös och dansade lite=) Hade verkligen superskoj, tack för det allihopa!! Efter blev det såklart fyllekäk på donken, bäst! Jag och leyla ramlade väl in hos henne närmare 6=) lagomt sega! På lördagen blev det shopping och sedan picknick på balkongen=) och söndag blev det lunch/middag på Friday's innan det var dags för mig att åka hem igen. 

Bilder finns på facebook från min underbara helg<3

XoXo

 
ett litet smakprov på en av alla bilder ;)

RSS 2.0